Profil #202580

Jeg er interesseret i mennesker, samfund og teknologi og har derfor uddannet mig indenfor informationsteknologi og samfundsvidenskab. Jeg er en initiativrig og proaktiv person som altid har samarbejdspartnere, informanter og brugere for øje når jeg driver/deltager i projekter. På arbejde er jeg udadvendt og imødekommende overfor alle.

Teknologi Antropolog IT Projektledelse Tværfaglig  

Opdateret 14. december 2023
Min uddannelse
2016 - 2019

BSc. i Teknoantropologi

Aalborg Universitet

Tværfaglig bacheloruddannelse, der kombinerer viden fra forskellige samfundsvidenskaber, innovations- og organisationsstudier samt teori og metoder fra antropologien og Science and Technology Studies (STS). Programmet er specialiseret i at analysere, facilitere, designe og lede et spektrum af teknologiprojekter, gennem empirisk forskning af menneske-teknologi relationer og/eller holistisk interdisciplinær projektledelse.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2016 - juli 2019
2013 - 2015

It-teknolog AK

Professionshøjskolen UCN

Uddannelsen giver adgang til stillinger som Systemadministrator og Netværkskonsulent. Der bliver uddannet i konceptualisering, formulering og implementering af løsninger i forbindelse med aktuelle IT udfordringer i organisationer.
Uddannelsesområde: IT
Periode: september 2013 - august 2015
Min erhvervserfaring
2017 - 2022

IT-konsulent, Driftsansvarlig og Projektleder

fobu

Oprindeligt ansat som IT-supporttekniker med viden og erfaring inden for systemadministration, fik jeg til opgave at migrere/overtage nøglesystemer (AD DS, SQL) fra eksterne partnere, virtualisere on-prem-servere, revidere eksisterende netværksinfrastruktur og opdatere vores GPO samt yde IT-support til vores interne personale på 30 og vores +200 institutionsmedlemmer.

Senere blev jeg ansvarlig for drift og vedligeholdelse sammen med den øverste ledelse, som omfattede opgradering af legacy Windows-servere (2008 R2), MS-sikkerhedsopdateringer, vedligeholdelse af vores servere (WS 2012 R2 + 2019, openSUSE, printserver, NAV) og tjenester, vedligehold af netværk, brugeradministration og administration af licenser og SSL / TLS-certifikater. En del af mit arbejde omfattede også at være strategisk koordinator for vores lille interne supportteam, som omfattede ansættelse, træning og management.

Mens jeg var hos FOBU, ledte jeg enkelte udviklingsprojekter, herunder introduktionen af et ITSM-system (Nilex), digitaliseringen af vigtige processer på tværs af afdelinger (optagelse af nye medlemmer) og overgangen til fjernarbejde under COVID-19 (MS Teams, VPN-konfiguration mm.). Jeg har derudover konsulteret mange medlemmer i min tid hos FOBU indenfor IT sikkerhed, best practices, hardware/software indkøb og udviklingsstrategi.
Arbejdsområde: IT - Netværk & Telekomm.
Periode: marts 2017 - juni 2022
Mine kompetencer
Evner
brugerundersøgelse facilitator forandringsprocesser interdisciplinær projektledelse it research vidensformidling windows server workshops
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Freelance Fuldtidsjob Vikariat
Arbejdsområde
Arkitektur & Design Data & Analyse Forskning & Udvikling Human Resources IT - Software Kommunikation, Media & SoMe Ledelse & Planlægning Medicinal & Sundhed Naturvidenskab Organisation & Forening Politik & Samfund Projektledelse Rådgivning & Support Socialvæsen Teknik Undervisning
Geografi
Fyn Nordjylland Storkøbenhavn Udlandet (Norge) Udlandet (Sverige) Udlandet (øvrige) Østjylland (Aarhus)
Lønønske
25.000 DKK / måned
Kontakt mig!