(Næsten) sociolog, der brænder for at gøre Danmark til en sundere nation, hvad end dette er via arbejdspladsen, i skolen eller i fritiden - fysisk, psykisk eller mentalt. Med min specialisering indenfor sundhed og HRM sætter jeg samspillet mellem mennesker, arbejde, adfærd og sundhed højt på min personlige agenda.

sociologi sundhed arbejdsmiljø træning HR  

Opdateret 08. juni 2020
Min uddannelse
2018 - 2020

Cand.scient.soc. i Sociologi

Aalborg Universitet

Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: oktober 2018 - juli 2020
2015 - 2018

BA i Sociologi

Aalborg Universitet

Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 2015 - juli 2018
Min erhvervserfaring
2014 - 2020

Student assistent

Ramboll Group

Jeg arbejder i Facility Management og receptionen, hvor hverdagen aldrig er til at forudse - hvilket jeg er vild med. Da min plads er i receptionen, er jeg den første, kontorets gæster hilser på, hvorfor jeg lægger en stor ære i at give et godt indtryk af virksomheden, og kender til vigtigheden af et godt førstehåndsindtryk.

Jeg har meget ansvar på mine skuldre, hvilket betyder, at jeg dagligt varetager opgaver, der påvirker hele kontoret og til tider hele Rambøll Danmark. Jeg er en del af et team, hvor kommunikation er nøglen til, at hverdagen hænger sammen, ligesom struktur er altafgørende for, at vi når i mål med vores opgaver. På sådan vis har jobbet gjort mig skarpsindig, effektiv og omstillingsparat.

Mine opgaver spænder bredt, men indebærer blandt andet HR relateret arbejde i form af screeninger af jobansøgninger, ansættelsessamtaler, intro-procedure ved nye medarbejdere, eventplanlægning og – afholdelse. Jeg har ligeledes beskæftiget mig med GDPR, da jeg har haft ansvar for at skabe overblik over kontorets følsomme oplysninger efter den nye lovgivning. I forbindelse med Rambølls Humanitære Forening har jeg været ansvarlig for foundraising til Terre des Homme. Jeg har sammen med mine tre kolleger ansvaret for hele Rambøll Danmarks bilflåde. Hertil kommer øvrige faste opgaver såsom kontering, indkøb, arbejde i excel og powerpoint, kundepleje og personale.
Arbejdsområde: Administration
Periode: oktober 2014 - juni 2020
Mine kompetencer
Evner
analyse arbejdsmiljø interview kommunikation koordinering kundeservice ledelse af frivillige microsoft excel microsoft office microsoft powerpoint microsoft word observation organisering planlægning projektplanlægning projektstyring skrivning sociologi træning
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Administration Data & Analyse Human Resources Kommunikation, Media & SoMe Ledelse & Planlægning Marketing & Reklame Medicinal & Sundhed Organisation & Forening Politik & Samfund Projektledelse
Geografi
Nordjylland
Kontakt mig!