Profil #207264

Med baggrund som CEO, projektdirektør og udviklingschef i samme virksomhed har jeg gennem mere end 15 år opbygget indgående erfaring med forretnings-udvikling, ledelse og eksekvering.

Min arbejdsmæssige intimsfære er implementering og forankring af digitale projekter.

Ledelse Integritet Analytisk Empatisk Løsningsorienteret Innovativ Kommerciel  

Opdateret 23. maj 2023
Min uddannelse
10
1997 - 2003

Cand.merc.

Syddansk Universitet (SDU)

Kandidatgrad ved Syddansk Universitet med udmærkelse fra Industri og Handelskammeret.
Uddannelsesområde: Organisation & Ledelse
Periode: oktober 1997 - februar 2003
Min erhvervserfaring
2013 - 2018

Administrerende direktør

Mercell Danmark A/S

Som øverste administrative ansvarlig har det været min opgave at konsolidere både interne og eksterne processer i virksomheden for derigennem at skabe de rammer, der gjorde det muligt at vende 12 års underskud til et fortløbende og sikret overskud.
Det har været et afgørende resultat for mig, at det lykkedes os at skabe både lønsomhed og vækst med en stort set uændret personale-sammensætning. I min optik viser det, at en tilstedeværende ledelse, der evner at kommunikere og gøre strategien operationel, gør en forskel.
En af de største belønninger, jeg har fået som leder, var at blive valgt som årets medarbejder ved anonym afstemning blandt alle 45 ansatte i 2013.
I kraft af mit produktkendskab og kommercielle forståelse har jeg parallelt været en aktiv bidragsyder til produktstrategien som medlem af koncernens Product Board.
Arbejdsområde: Topledelse
Periode: februar 2013 - januar 2018
2009 - 2013

Projektdirektør

Mercell Danmark A/S

Det var mit ansvar som Projekt direktør for Mercell Holding AS at styre projektporteføljen på tværs af 7 landes forskellige markedssituationer samt lovgivning på nationalt og europæisk niveau. Herunder en optimal allokering af ressourcer i henhold til strategien.
For at imødekomme og styrke mine ledelsesmæssige kompetencer valgte jeg i 2010 at uddanne mig som professionel coach. En værktøjskasse som til stadighed kommer mig til stor gavn.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: februar 2009 - januar 2013
2005 - 2009

Udviklingschef

Mercell Danmark A/S

For at sikre virksomhedens udviklingsmæssige langsigtede stabilitet besluttede vi at opbygge en intern udviklingsafdeling, som skulle servicere virksomhedens datterselskaber i Danmark, Norge, Sverige og de 3 baltiske lande. Det blev min opgave i Mercell Holding AS.
Afdelingen blev bygget op fra bunden og har udviklet sig fra 2 udviklere til en effektiv IT afdeling på 18 mand med support, projektledelse, test og udviklere på alle niveauer. I afdelingen varetages både udviklingen af virksomhedens portal, men også interne administrationsværktøjer, så som CRM, CMS, issue tracking, etc.
Eftersom jeg varetog det direkte personaleansvar for afdelingen, fyldte traditionel ledelse gradvist mere og mere i min hverdag.
Arbejdsområde: IT - Software
Periode: februar 2005 - januar 2009
2003 - 2005

Systemkonsulent

Mercell Danmark A/S

Som nyuddannet erhvervsøkonom fik jeg muligheden af Mercell Danmark A/S for at implementere landets første internetbaserede indkøbsportal til håndtering af ikke-strategisk offentligt indkøb.
Det viste sig hurtigt, at mine kompetencer bedst kom i spil i krydsfeltet mellem det eksterne udviklingsfirma og kundernes ønsker til forbedret eller ny funktionalitet.
Gradvist blev det derfor mit ansvar både at specificere ny funktionalitet og dokumentere eksisterende.
Arbejdsområde: Salg
Periode: februar 2003 - januar 2005
Mine kompetencer
Evner
analytisk empatisk innovativ integritet kommerciel ledelse løsningsorienteret
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk norsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Ledelse & Planlægning Projektledelse Topledelse
Geografi
Fyn Sydøstjylland
Kontakt mig!