Jeg er en 25-årig snart nyuddannet cand. mag. i kunsthistorie med tilvalg i journalistisk formidling fra AU, som kan tilbyde fremtidige arbejdsgivere museumserfaring fra ARoS Aarhus Kunstmuseum, journalistisk erfaring fra online tidsskriftet kunsten.nu og undervisningserfaring fra AU. Jeg har haft relevant arbejde siden første semester af studiet

Mundtlig formidling Skriftlig formidling Undervisning Høj faglighed Journalistik Kreative processer Projekt-ledelse  

Opdateret 02. august 2021
Min uddannelse
11
2013 - 2018

Cand.mag. i Kunsthistorie

Aarhus Universitet

Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2013 - september 2018
Min erhvervserfaring
2014 - nu

Kunstfaglig formidler og underviser

ARoS Aarhus Kunstmuseum

Min primære arbejdsopgave på det internationalt anerkendte kunstmuseum ARoS er at formidle museets kunst til forskellige målgrupper på en måde, så de går klogere og underholdte derfra. Grupperne er alt fra børnehavebørn, der med hjælp fra tryllestøv skal med på en forunderlig rejse for at finde det flyvende fortælletæppe, til forretningskvinder - og mænd, der har valgt at afslutte et møde eller en julefrokost med et skud passioneret kunstformidling.
Desuden har jeg adskillige gange været ansvarlig for at planlægge og udføre kunstskoler for børn og unge, hvor jeg har fået frie tøjler til at afprøve i praksis hvad jeg teoretisk har lært om æstetiske læreprocesser under mine fem år på universitetet.
Arbejdsområde: Kunst & Kultur
Periode: oktober 2014 - nu
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk tysk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Kunst & Kultur
Geografi
Midtjylland Storkøbenhavn Udlandet (øvrige) Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!