Over 10 års erfaring i topledelse af detail, både supermarked, merchandise og møbler. Over 10 års erfaring i topledelse af attraktioner, forlystelsesparker, temparker og vandparker. Mere end 20 års ledelseserfaring i alt med fokus på udvikling og strategisk planlægning, herunder jura og fast ejendom.

Opdateret 25. april 2019
Min uddannelse
1989 - 1994

Cand.merc. Organisation og Strategi

Copenhagen Business School - CBS

Uddannelsesområde: Økonomi & Revision
Periode: august 1989 - juni 1994
Min erhvervserfaring
2017 - nu

Driftsdirektør

Etablering af forlystelsesparken Angry Birds World med hovedvægt på udvælgelse af forlystelser og samarbejde med entreprenører, arkitekter og ingeniører i relation til den driftsmæssige del, herunder udarbejdelse af handlingsplaner, memorandums og lign. Herefter den egentlige drift af parken med fokus på KPI og bundlinjen i relation til primært entré, merchandise og F&B delen. Desuden ansvarlig for eksekvering af shows og underholdning på et højt niveau samt sikring af den bygningsmæssige og vedligeholdsmæssige del af parkerne samt rekruttering. Desuden udvikling af ledere og øvrige medarbejdere i afdelingerne som består af events og underholdning, merchandise, F&B, vedligehold, kvalitetskontrol, forlystelser og entré.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: april 2017 - nu
2014 - 2017

General manager

Hovedansvarlig for etablering og åbning samt drift af forlystelsesparken Bollywood Park (drevet af Parrques Reunidos) med hovedvægt på interaktion med øvrige interessenter i resortet, som f.eks. hoteller, moderselskabet og transportsektoren. Desuden samarbejde med projektledere og designere i relation til den driftsmæssige del og efter åbningen primært driftsoptimering og fuldt budgetansvar samt bundlinjeansvar for både parken, restauranter, underholdning, events og merchandise inklusive produktudvikling og franchise samt Intellectual Properties. Desuden fokus på rekruttering og træning af alle medarbejdere. Og fokus på møbler, inventar og standard driftsprocedurer (SOP)
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: oktober 2014 - februar 2017
2008 - 2014

Administrerende direktør

Primært ansvar for budgetter og bundlinje samt eksekvering af udviklingsprojekter i relation til bygninger og forlystelser, herunder etablering af mindre vandland (Altsammen ejet af Parques Reunidos). Desuden indgåelse og forhandlinger med fagforeninger, lejere af arealer såsom frugtboder, fotosælgere og spil samt underholdning og shows. Herudover driften af parken inkl. salg- og marketing, restauranter, butikker, økonomi og kvalitetskontrol. Ekstraordinært fokus på overgangen fra offline til online billetsalg fra etcifret andel til den primære andel af det samlede salg. Desuden en ekstrem omkostningsoptimering af den samlede omkostningsbase, med forbedring af EBITDA til følge.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: januar 2008 - oktober 2014
2006 - 2008

Administrerende direktør

Biva Møbler

Deltog i opkøbet af virksomheden med en kapitalfond og udviklede antallet af butikker fra 35 til 60 butikker i en periode på ca. 1½ år, hvilket var det primære fokus i denne periode. Derudover kontakt til kommuner og udviklere samt offentlige myndigheder i forbindelse med projekter og udarbejdelse af lejekontrakter etc. Desuden fuldt bundlinjeansvar med ansvar for marketing, økonomi, salg, drift og indkøb, primært via afdelingsledere og distriktschefer.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: oktober 2006 - februar 2008
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Administration Ledelse & Planlægning Projektledelse Topledelse
Geografi
Nordsjælland Storkøbenhavn Sydsjælland & Øer Vestsjælland Østsjælland
Kontakt mig!