Stor erfaring med GLP. Har over 17 års erfaring med arbejde efter standarder. Har egenhændigt implementeret alle step i ISO/IEC 17025:2005 standarden. Deltager i 2- 3 årlige interne audits som auditør med udarbejdelse af planer, afholdelse af audit samt opfølgning.

Opdateret 28. april 2019
Min uddannelse
1995 - 1997

Anden mellemlang videregående udd.

Laborantskolen i Hovedstatsområdet

Uddannelsesområde: Kemi, Biotek & Materialer
Periode: januar 1995 - august 1997
Min erhvervserfaring
2006 - 2017

Accreditation Manager at Kopenhagen Fur

Kopenhagen Fur

Administrative faglige kompetencer:
Stor erfaring med GLP. Har over 17 års erfaring med arbejde efter standarder.
Har egenhændigt implementeret alle step i ISO/IEC 17025:2005 standarden.
Implementeret processen for Kopenhagen Furs ledelsesværktøj i Qualiware. Såsom organisationsstruktur, kvalitetspolitik, krydsreferenceliste, stillingsbeskrivelser, stedfortræder og dokumentstyring. Procesmodelleret hele processen / årshjulet for test af plasmacytose hos mink - fra udsendelse af materialer til avler, test ud fra ELISA, PCR, obduktion af dyr, resultat behandling til frigivelses af data.
Oprette og vedligeholde apparatliste samt service og kalibrering af apparatur.
Mange års erfaring i dokumentstyring i SharePoint samt andre systemer.

Deltager i 2- 3 årlige interne audits som auditør med udarbejdelse af planer, afholdelse af audit samt opfølgning.
Koordineret samarbejdet med certificeringsorgan og myndigheder, der fører tilsyn og rapporterer resultater af intern ledelse med henblik på gennemførelse af ledelsens evaluering og løbende forbedring af ledelsessystemet.
Deltaget i alle eksterne audit med ansvar for lukning af afvigere i databasen samt hos DANAK.

Erfaring med implementering af 5S i laboratorier.

Arbejdet 9 år som arbejdsmiljørepræsentant og siddet i arbejdsmiljøudvalget. Stået for APV analyse, rundering, risikovurdering, opdatering af APBA samt daglig varetagelse af opgaver i både det psykiske og fysiske arbejdsmiljø.

Stået for salg og konsulent bistand af diagnostiske reagenser og andre testmaterialer til hele verden via shipping samt dør til dør salg.
11års erfaring med administration af forskningsfondens regnskaber samt kontering af regninger fra leverandøre og oprettelser af faktura til salg og avler faktureringer.

Opsætning af lagersystem samt efterfølgende dagligt opsyn. Har igennem 16 år stået for indkøb af materialer inklusiv kritiske materialer til test for plasmacytose.
Opsætning af SharePoint til personalebogen.

Laboratoriemæssige faglige kompetencer:
16 års erfaring med dyrkning af forskellige cellekulturer såsom cancer cellelinjer, kattenyre-celler, samt andre insektcellesystemer både i adherent og suspession kulturer.

11 års erfaring med viruskultur. Fremstilling af ADV virus til videre fremstilling af ADV DANAD antigen – benyttes til test for plasmacytose hos mink.

3 års erfaring med undersøgelse for mykoplasma i cellekultur på PCR.

5 års erfaring med fremstilling og koordination af Hercep Test kit via celledyrkning og Histokemi på cancerceller.

1 års erfaring med monoklonal antistof oprensning. Fremstilling af Hybridomceller. Dyrkning af celler i Hollow fiber anlæg.

Mange års erfaring med immunelektroforese samt erfaring med Raketelektroforese, Krydset immunelektroforese og Dot og western blot.

Nogle års erfaring med Screening af stoffers hæmmende virkning på cancerceller målt på ?-tæller Packard såvel som på Wallac.

Påvisning af biokemiske stoffers hæmmende virkning vha. MMP og HA-geler.

MTT-assay, hvor levende og døde celler er testet udfra teorien om, at mitochrondrial dehydrogenases af levende celler spalter gult farvestof til blåt. Undersøges ved at måle absorptionen på ELISA.

Cytotoxtest, hvor der anvendes “Live/Dead kit. Som værktøj er benyttet et fluoscensmikroskop.


Personlige kompetencer:
Mine evner til at være omstillingsparat og innovativ er kommet kraftigt i spil under mine forskellige projekter f.eks. i arbejdet med akkreditering og implementering af SharePoint og opsættelse at ledelsessystem.
Jeg besidder gode kommunikationsevner - både skriftligt og mundtligt.
Takket være kompleksiteten i de projekter, som jeg normalt beskæftiger mig med, så er det nødvendigt og en evne jeg besidder - at være i stand til at kunne arbejde både som tovholder og som udførende medarbejder.
Jeg er omhyggelig i udførelse af mine arbejdsopgaver. Det har været en stor fordel i det sterile arbejde med celler og viruskulturer. Min omhyggelighed har også været nødvendig for gennemførelse af de administrative opgaver - såsom akkrediteringen.
Min evne til at have ordensans er vigtig for at opsætte og vedligeholde 5S i laboratoriet.
Jeg er diplomatisk af natur hvilket ofte er kommet mig til gavn – f.eks. har jeg stor gavn af denne egenskab i jobbet som akkrediteringsansvarlig samt auditør og arbejdsmiljørepræsentant.
Arbejdsområde: Administration
Periode: maj 2006 - december 2017
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Forskning & Udvikling
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!