Jeg er 33. Jeg er helheds orienteret og giver mig fuldt ud. Jeg ser mit arbejde som et samarbejde med borgeren hvorved borgeren altid er i fokus. Jeg finder det meget vigtigt at overholde aftaler og de fastsatte rammer, samt at kollegaer bruger hinandens kompetencer for at finde den bedste løsning. Jeg kan arbejde selvstændigt og tage ansvar

Opdateret 23. juli 2018
Min uddannelse
2016 - 2018

Cand.pæd. i pædagogisk psykologi

Aarhus Universitet

Via kandidat uddannelsen har jeg tilegnet mig følgende færdigheder: kan arbejde med menneskelige lærings-, udviklings- og tilblivelsesprocesser i relation til samfundets institutioner (f.eks. daginstitutioner, skoler, videregående uddannelse) samt mange andre organiseringsformer (f.eks. i arbejdslivet, i familielivet i fritidslivet), herunder:

  • Genkende og forholde mig kritisk konstruktivt til implicitte forståelser i den pædagogiske praksis. - Vurdere og anvende forskellige pædagogisk psykologiske teorier, metoder og redskaber der er relevante for en given sammenhæng. - Arbejde selvstændigt. - Kommunikere og arbejde tværfagligt. - Analysere, vurdere og reformulere allerede definerede pædagogisk psykologiske problemstillinger og stimulere refleksion i praksis med henblik på faglig udvikling og problemløsning. - Vurdere og formidle forskningsbaseret pædagogisk psykologisk viden til egne fagfæller og andre faggrupper, og indgå i dialog med relevante forskningsmiljøer.

  • Kompetencer: Har jeg forskningsbaseret grundlag for at arbejde analytisk, teoretisk og tværdisciplinært med pædagogisk psykologiske problemstillinger vedrørende menneskelige lærings- udviklings- og tilblivelsesprocesser, herunder:

    - Intervenere i forhold til pædagogisk psykologiske problemstillinger i forskellige sociokulturelle kontekster og organiseringer. - Styre og indgå i udviklings- og arbejdsprocesser, der er komplekse, uforudsigelige og forudsætter nye løsningsmodeller. - Arbejde tværfagligt, forbinde og mediere mellem forskellige perspektiver, professioner og interesser. - Indgå i og facilitere samarbejder vedrørende pædagogisk psykologiske problemstillinger. - Kritisk reflektere over normative og etiske aspekter i praksis og vidensproduktion, herunder egen praksis og produceret viden. - Selvstændigt tage ansvar for egen faglig udvikling og profilering.
    Uddannelsesområde: Undervisning & Pædagogik
    Periode: august 2016 - juni 2018
    2006 - 2010

    Pædagog

    Odense Socialpædagogiske Seminarium

    Uddannelsesområde: Undervisning & Pædagogik
    Periode: januar 2006 - juli 2010
    Mine præferencer
    Jobtype
    Vikariat
    Arbejdsområde
    Socialvæsen
    Geografi
    Østjylland (Aarhus)
    Kontakt mig!