Profil #219111

Jeg er en nysgerrig cand.oecon’er med erfaring indenfor regnskabs analyser og optimering af nuværende og udvikling af nye forretningsgange. Jeg lægger vægt på at blive udfordret både personligt og fagligt, og bidrager også den anden vej rundt med engagement og en professionel tilgang til mit arbejde.

Komunikation Analytisk Ambitiøs  

Opdateret 25. april 2019
Min uddannelse
2015 - 2018

Cand.oecon.

Syddansk Universitet (SDU)

Uddannelsesområde: Økonomi & Revision
Periode: februar 2015 - januar 2018
2013 - 2015

HA

Syddansk Universitet (SDU)

Uddannelsesområde: Økonomi & Revision
Periode: august 2013 - januar 2015
2011 - 2013

Finansøkonom AK

Ervhervsakademi - Lillebælt, Syddansk Erhvervsskole

Uddannelsesområde: Økonomi & Revision
Periode: august 2011 - juni 2013
Min erhvervserfaring
2018 - nu

Løncontroller

Social- og Sunhedsskolen Herning

I projektstillingen på Social & Sundhedsskolen i Herning er mine opgaver mange. Jeg sørger blandt andet for lønkørsler, oprettelse af nye medarbejdere, ferieregnskab samt budgetopfølgning af løn. Derudover er min op-gave også, at være med til at optimere forretningsgangene, primært på mit eget område dog også med fokus på resten af administrationen. Jeg arbejder tæt sammen med økonomi og administrationschefen, på at udvikle ledelses informationen, sådan at informationerne vi arbejder med kan forstås på en enkelt og præcis måde. Derudover indebærer mit arbejde også implementering af nyt studieadministrativt system samt at undersøge muligheden for nyt lønsystem. Stillingen har også fokus på aktivitetscontrolling.
Arbejdsområde: Administration
Periode: maj 2018 - nu
2017 - 2017

Projektansat

SEGES Innovation P/S

Hos Seges har jeg beskæftiget mig med mange opgaver. Alt fra vurdering af en tilbagelægning fra økologi til konventionel bedrift til analyse af udviklingen af danske kvægbedrifter. Derudover består arbejdet i at skrive artikler, ud fra analyserne og vurderingerne, på en let og forståelig måde så de fleste ville kunne forstå hvad det er som ses i de forskellige situationer.
Arbejdsområde: Data & Analyse
Periode: maj 2017 - august 2017
2013 - 2013

Praktikant

Nykredit

3 måneders praktik hos Nykredit hvor jeg var hele paletten rundet. Praktikken var med fokus på bankrådgivning, men en del af Nykredits ”undervisning” gik ud på at give praktikanterne et helhedsbillede af hvad der sker i Nykredit. Jeg var blandt andet ude med en landbrugsrådgiver og en erhvervsrådgiver samt med til de forbere-dende møder. Derudover var jeg også ude med en forsikrings assurandør og bankens/realkredittens vurderings folk i forbindelse med vurdering af ejendomme til nyt/yderligere lån.
Arbejdsområde: Bank & Forsikring
Periode: januar 2013 - april 2013
Mine kompetencer
Evner
asset pricing corporate finance derivatives & risk management e-conomic entreprenørskab hr kendskab til power bi løncontrolling microsoft office pakken modellering navision stat personale juridisk rådgivning r studio regnskabsanalyser rådgivning stata statslige overenskomster økonometri
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Administration Bank & Forsikring Data & Analyse Ledelse & Planlægning Projektledelse Topledelse Økonomi & Forvaltning
Geografi
Fyn Midtjylland Sydvestjylland (Esbjerg) Sydøstjylland Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!