Profil #220385

Dobbeltuddannet pædagog og sociolog i sociale interventionsstudier. I kraft af min erfaring som pædagog har jeg god organisatorisk og menneskelig forståelse og min cand.soc. har kvalificeret denne viden. Jeg har gode kvalitative kompentencer, brænder for at anvende dem i socialt arbejde og læser og skriver godt og letlæseligt.

analyse kvalitativ metode desk research design sociale interventioner tværfaglig iværksætter  

Opdateret 11. december 2023
Min uddannelse
2018 - 2020

Cand.scient.soc. i Sociologi

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: oktober 2018 - juli 2020
Min erhvervserfaring
2020 - 2021

Virksomhedspraktik

Viden- og Kompetencecenter Unge og Rusmidler

I en virksomhedspraktik hos Viden- og Kompetencecenter Unge og Rusmidler under Socialforvaltningen i Københavns Kommune afdækkede jeg med kvantitative metoder international og national viden om unges rusbrug af receptpligtige lægemidler (de beroligende benzodiazepiner og smertestillende opioide lægemidler) og viden om, hvordan de erhverver sig dem uden om lægen.
Kvalitativt undersøgte jeg efterfølgende gennem semistrukturerede telefoninterviews med afsæt i den indsamlede viden (pga. corona), hvilken oplevelse unge afhængige, deres behandlere, en læge, toldere og en pusher havde af fænomenet. Efterfølgende analyserede jeg fundene og præsenterede mine fund i et letlæseligt sprog klar til anvendelse blandt velfærdsprofessionelle såvel som beslutningstagere.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: december 2020 - februar 2021
2019 - 2020

Specialestuderende

Min makker og mig

At skrive mit speciale med min makker har styrket mine akademiske kompetencer.
Vi undersøgte med fotografisk metode, hvorvidt et såkaldt 'meningsfuldt beskæftigelsestilbud' i Københavns Kommune nu også blev opfattet som meningsfuldt af brugerne, som var voksne med kognitive funktionsnedsættelser, og hvordan tilbuddet og lignende tilbud kan påvirke udviklingshæmmedes position i samfundet. I stedet for interviews, som vi ikke ville kunne få noget ud af, gav vi dem et kamera og på den måde blev deres fotografier af deres arbejdsliv udgangs- og omdrejningspunkt for vores fotosamtaler med dem.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: december 2019 - juni 2020
2019 - 2019

Praktikant i Enhed for Uddannelses- og Erhvervsvejledning

KL - Kommunernes Landsforening

* Lave rammeværk for politiske anbefalinger i internationalt projekt støttet af den Europæiske Socialfond
* Desk research vedrørende europæiske projekter om unge uden for uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet (de såkaldte NEETs - neither in education, employment or training)
* Etablering af baseline i forbindelse med et dansk projekt, der skulle få flere unge til at søge erhvervsuddannelser - eller fravælge dem på et oplyst grundlag - via brobygning, praktik og vejledning
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: februar 2019 - april 2019
2012 - 2017

Socialpædagog - kontaktperson i socialpsykiatrien

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Jeg har arbejdet seks år på tre forskellige botilbud for unge og voksne med psykiske sygdomme og deraf følgende problematikker.
Balancere mellem borgerens ønsker og bedste og systemets krav og regler.
Bindeled mellem borger og behandlings- og beskærftigelsessystem.
Iværksætter af motions- og friluftsprojekter og tovholder på et projekt, der skulle beskrive pædagogernes faglighed.
Arbejdsområde: Socialvæsen
Periode: februar 2012 - november 2017
Mine kompetencer
Evner
analyse desk research formidling interview kommunikation kvalitativ metode kvantitativ metode sagsfremstilling uddrage essensen
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Freelance Fuldtidsjob Iværksætterprojekt Ph.d. & forskning Vikariat
Arbejdsområde
Data & Analyse Forskning & Udvikling Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Ledelse & Planlægning Organisation & Forening Politik & Samfund Projektledelse Socialvæsen
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!