Jeg er en velfunderet og arbejdsom jurist og drives af lysten til at skabe et godt resultat. Jeg har 18 års erfaring fra både offentlig forvaltning og privat organisation. Jeg er fagligt nysgerrig og nytænkende. Har et bredt kendskab til særligt de familieretlige sagsområder tillige med lejeret, socialjura og med fri proces.

Opdateret 02. juli 2021
Min uddannelse
1995 - 2001

Cand.jur.

Aarhus Universitet

Uddannelsesområde: Jura
Periode: august 1995 - januar 2001
Min erhvervserfaring
2016 - 2018

Juridisk konsulent

Centrovice

3 års erfaring med rådgivning, vejledning og sagsbehandling inden for familiejura, lejeret, social jura og persondataforordning. Har desuden arbejdet med interne arbejdsprocesser, it-udvikling, artikelskrivning samt afholdelse af oplæg både internt i organisationen og for kunder.
Arbejdsområde: Jura
Periode: januar 2016 - november 2018
2001 - 2015

Juridisk fuldmægtig

Familieretshuset

15 års erfaring fra arbejde i Statsforvaltningen (Aalborg, Århus, Aabenrå og Odense). Beskæftiget med såvel familiejura, fri proces og visitation. Har desuden stået for udarbejdelse og vedligholdelse af standardskrivelser, foldere og dele af Statsforvaltningens hjemmeside.
Arbejdsområde: Jura
Periode: januar 2001 - december 2015
Mine kompetencer
Evner
evnen til at tilegne mig juridisk stof familiejura fleksibel flittig grundig humor intiativrig it-flair lejeret lærenem persondataforordning selvstændig socialjura
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk tysk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob Vikariat
Arbejdsområde
Jura
Geografi
Fyn
Kontakt mig!