Jeg er strategisk tænkende og ambitiøs og har en rigtig god forståelse brand management, samt for hvad skal til for at drive en virksomhed og hvilke knapper, der skal skrues på for at opnå resultater. Jeg er marketingmand, der kan det meste inden for området.

struktureret innovativ Ansvarsfuld kreativ social  

Opdateret 07. november 2018
Min uddannelse
- nu

Anden kort videregående udd.

Roskilde Handelsskole

Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: - nu
Min erhvervserfaring
2018 - nu

Danish Content Manager

Jeg har ansvaret for alt content, der bliver produceret til vores blog. Jeg er omdrejningspunktet for rigtig mange ting i NordicBet, da content er ”Gud” i en virksomhed og alt skal være afstemt i forhold til contentstrategien.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: januar 2018 - nu
2017 - 2017

Sponsorship Activation Specialist

Det var min opgave at pleje, aktivere, udvikle og evaluere de sponsorater, vi havde for brandet. Sponsoraterne var: FC Helsingør i Superligaen, NordicBet LIGA (1. Division i fodbold), Wicked Gaming (ESport) og Boldklubben Frem i 2. Division. Derudover var jeg kontaktpersonen for vores brandambassadører. Det var også min opgave at spotte nye og potentielle sponsorater.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: september 2017 - december 2017
2016 - 2017

Danish Community Manager

Jeg havde ansvaret for alt social media marketing og community building for NordicBet Danmark. Oveni det startede jeg en sportsblog, www.nordicbet.dk/da/blog, som meget hurtigt blev stor og indflydelsesrig. I dag er den en af landets førende på visse områder. Jeg havde ansvaret for én medarbejder, en Real Time Marketeer.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: september 2016 - august 2017
2012 - 2016

Kontorelev med speciale I PR og Marketing

I samarbejde med Roskilde Handelsskole og Ford Motor Company A/S bestod jeg min kontoruddannelse med et 12-tal i den afsluttende fagprøve, der tog afsæt i Fords daværende UEFA Champions League sponsorat. I løbet af min elevtid var jeg 6 måneder i eftermarkedet, hvor jeg arbejdede med logistik, spedition og indkøb. De næste 6 måneder foregik i HR og Finans, hvor jeg bogførte og assisterede HR Manageren med diverse HR relaterede opgaver. Det sidste år blev på ugentlig basis delt mellem PR og Marketing, hvor jeg bla. havde med pressemeddelelser, product placement, medie, præsentationer, events, ATL, BTL, LEAD Management, budgetteting, SEO, SEM, content og influencer marketing at gøre.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: oktober 2012 - september 2016
2015 - 2016

Sales & Marketing Coordinator

I denne stilling skulle jeg køre flere større projekter, som skulle færdiggøres og lanceres inden for en given deadline. Sideløbende med mine projekter skulle jeg assistere Marketing Supervisoren med diverse marketingaktiviteter (SEO, SEM, TV- og radiospots, events etc.). Mine salgsopgaver gik ud på at sælge til de danske Ford værksteder (B2B) og sørge for at flere Ford ejere kom ind på værkstederne og købte deres ydelser og produkter (B2C).
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: januar 2015 - august 2016
2014 - 2014

Project- & Marketing Coordinator

Jeg blev ansat i denne midlertidige stilling efter min elevtid. Stillingen blev pr. 1. januar 2015 gjort til en fast stilling, men med langt mere ansvar og udviklingsmuligheder. Min primære opgave var at styre og lancere et stort projekt.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: oktober 2014 - december 2014
Mine kompetencer
Evner
ambitiøs businessminded events marketing projektstyring struktureret
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob Iværksætterprojekt
Arbejdsområde
Kommunikation, Media & SoMe Marketing & Reklame Projektledelse
Geografi
Storkøbenhavn Sydsjælland & Øer Vestsjælland Østsjælland
Kontakt mig!