Jeg er en meget udadvendt person der får energi af at interagere med andre mennesker, og deraf er jeg nysgerrig på hvordan jeg kan hjælpe de mennesker jeg møder på min vej. Gennem arbejdsretten har jeg fundet min plads, da jeg føler, at jeg gennem arbejdsretten kan hjælpe hjælpe mennesker i tilspidsede situationer hvor det virkelig gælder.

Ansættelsesret Forretningsforståelse Ledelsesstøtte Energi Stærk oplægsholder Forandringsparat Empatisk Personalejura Arbejdsret Forhandling Rådgivning  

Opdateret 01. december 2020
Min uddannelse
- nu

Cand.merc.jur.

Handelshøjskolen, Aarhus Universitet (ASB)

Uddannelsesområde: Jura
Periode: - nu
Min erhvervserfaring
2018 - 2018

Erhvervspraktikant

INNOVA Advokatfirma Advokatpartnerselskab

Ansvarlig for udarbejdelse af en personalehåndbog til fremtidige brug hos InsuBiz, samt generel personalejuridisk sparring med CEO Roy Kilpatrick. Derudover svarede jeg på spørgsmål vedrørende GDPR og jeg var med til at udarbejde i regnskabsinstruks.
Arbejdsområde: Jura
Periode: oktober 2018 - november 2018
2018 - 2018

Erhvervspraktikant

INNOVA Advokatfirma Advokatpartnerselskab

Ansvarlig for udvikling af et juridisk masterclass kursus indenfor ansættelsesretten, som skal bruges i Innovas fremtidige pleje af deres kunder. Den daglige gang på kontoret har også budt på behandling af arbejdsretlige sager, hvor min teoretiske viden er blevet omsat til praktisk arbejde.
Arbejdsområde: Jura
Periode: juni 2018 - juni 2018
2017 - 2018

Erhvervsjuridisk konsulent

UIC ApS

Ansvarsområde: Ansvarlig for udvikling af erhvervsjuridiske kurser til ikke-jurister, til virksom-hedens online portal. Gennemgang og revidering af en række af virksomhedens kontrakter, herunder ansættelseskontrakter og samarbejdsaftaler. Derudover underviste jeg i bogføring og i Office-pakken.
Udbytte: Forståelse af hvordan man formidler viden der, for modtageren, er kompleks og svært tilgængelig.
Arbejdsområde: Jura
Periode: april 2017 - april 2018
2012 - 2016

Medejer

Structure IT ApS

Ansvarsområde: Ansvarlig for alt juridisk arbejde i forbindelse med opstart og administration af en lille startup virksomhed, herunder udarbejdelse af medarbejderkontrakter, handelsbe-tingelser og ajourføring af samhandelsaftaler.
Udbytte: Viden indenfor forretningsadministration og opstart af startup virksomhed, samt basal forståelse af computernetværk.
Arbejdsområde: IT - Netværk & Telekomm.
Periode: juli 2012 - august 2016
2015 - 2016

Bogsamarbejde

Bech-Bruun

Ansvarsområde: Ansvarlig for udkastet til revideringen af kapitel 13 i 5. udgave af Funktionær-ret, som omhandler valget mellem voldgift- eller domstolsbehandling i arbejdsretlige sager.
Udbytte: Samarbejdet gav en dybdegående indsigt i valget mellem domstol eller voldgift i behandling af arbejdsretslige sager, samt en godt indblik i hvordan bogskrivning fungerer i praksis. Kapitlet bærer direkte præg af mit arbejde, med de tilføjelser som jeg fandt relevant for fremstillingen.
Arbejdsområde: Jura
Periode: august 2015 - maj 2016
Mine kompetencer
Evner
ansættelsesret arbejdsret forretningsforståelse personalejura stærk formidler stærk oplægsholder
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob Graduate/trainee Vikariat
Arbejdsområde
Data & Analyse Jura Organisation & Forening Politik & Samfund Rådgivning & Support
Geografi
Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!