Profil #227272

Det var nysgerrighed der mig drev til geografien. Her kunne jeg udforske, forstå og se sammenhænge i min omverden. Nysgerrighed og faglig stolthed smitter og det har jeg brugt til at omsætte viden til andre. I gennem 13 år har jeg formidlet kultur- og naturhistorie mundtligt, skriftligt, grafisk og digitalt for ”alt og alle”.

geograf naturvejleder formidler fundraising tovholder koordinator  

Opdateret 12. marts 2019
Min uddannelse
1997 - 2003

Cand.scient. i Geografi

Københavns Universitet

Hovedfag i Kystmorfologi og Dynamiske processer i fluviale og tidale miljøer.
Speciale om klitters dannelse og stabilisering.
Adskillige GIS og Remote Sensing kurser.
Uddannelsesområde: Naturvidenskab
Periode: august 1997 - juni 2003
Min erhvervserfaring
2015 - 2018

Formidler

Fiskeri- og Søfartsmuseet

Fiskeri- og Søfartsmuseet er Danmarks museum for relationerne mellem landet og vandet. Museet er landsdækkende specialmuseum for fiskeri, havpattedyr, havmiljø og offshore og ligeledes regionalt museum for vestjysk søfart og Vadehavets natur- og kulturhistorie
Inden for disse rammer arbejder jeg med
  • Undervisning og undervisningsmateriale
  • Museumsformidling, fx gruppearrangementer
  • Informationsmateriale, fx opsætning af aktivitetskalendere, plakater, plancher, m.m
  • Events og ferieaktiviteter
  • Sæltræning og –speaks
  • Museets frivillige

  • Desuden varetages vagter for det nationale beredskab for havpattedyr (primært visitering af nødstedte sæler og hvaler).
    Arbejdsområde: Undervisning
    Periode: maj 2015 - december 2018
    2009 - 2015

    Formidlingskoordinator

    Vadehavets Formidlerforum

    Vadehavets Formidlerforum er et netværk bestående af offentlige og selvejende formidlingsinstitutioner, der arbejder med formidling af Vadehavets natur og kulturhistorie. Forummets målgruppe er undervisningsinstitutioner, turister og lokale borgere.
    Arbejdet bestod i at styrke netværket mellem medlemsinstitutionerne i de fire vadehavskommuner, gennem fundraising, koordinering og udvikling af fællesprojekter. Desuden varetoges sekretærfunktioner i forhold til koordineringsgruppen og forummets politiske styregruppe.
    I min tid som formidlingskoordinator, oplevede Vadehavsregionen at blive udpeget til både nationalpark og verdensarvsområde. I kraft af min stilling, bidrog jeg derfor aktivt til skabe forbindelse til og samarbejde mellem formidlingssamarbejder i de øvrige danske nationalparker, samt inden- og udenlandske verdensarvsområder. Her bør især det mellemstatslige samarbejde med de tyske og nederlandske formidlingscentre (IWSS) fremhæves.
    Arbejdsområde: Projektledelse
    Periode: oktober 2009 - april 2015
    2005 - 2009

    Naturvejleder // Udstillingsansvarlig

    Kystcentret er et naturcenter der formidler Vestkystens natur og kultur, primært i området nær Thyborøn og Limfjordstangerne. Som naturvejleder benyttede jeg mig af det omgivende natur- og kulturlandskab, samt centrets udstilling til undervisning og formidling for både lokale og turister.
    Det var et temmelig alsidigt arbejde, hvor jeg også fik indblik i turistudvikling, fundraising, markedsføring, grafisk arbejde, udstillingsteknik og hjemmesider.
    Arbejdsområde: Undervisning
    Periode: februar 2005 - september 2009
    Mine kompetencer
    Evner
    dyretræning events formidling (digitalt) formidling (grafisk) formidling (mundtligt) formidling (skriftligt) frivillige fundraising gis internationalt samarbejde kooordinering naturvejledning projektledelse tovholder undervisning webredaktion
    Sprog på arbejdsniveau
    engelsk tysk
    Mine præferencer
    Jobtype
    Deltidsjob Event Freelance Fuldtidsjob Praktikplads Vikariat
    Arbejdsområde
    Administration Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Ledelse & Planlægning Naturvidenskab Organisation & Forening Projektledelse Undervisning
    Geografi
    Sydvestjylland (Esbjerg) Sydøstjylland Sønderjylland
    Kontakt mig!