Som uddannet i kommunikation kan jeg indgå i mange forskellige opgaver og bidrage med gode og kreative idéer. Jeg brænder for at skabe ekstern kommunikation som inddrager, fortæller og som skaber bånd. Jeg har været frivillig i Kræftens Bekæmpelse i flere år.

Lærenem Kvalitetsbevidst Kreativ Aktiv  

Opdateret 30. april 2019
Min uddannelse
2015 - 2018

Cand.mag. i Kommunikation

Aalborg Universitet

Speciale i Sociale Medier (SoMe)
Jeg har specialiseret mig i sociale medier og hashtag-aktivisme på sociale medier. Jeg har desuden haft fag som virksomhedskonsultation og forskningsmetodologi. Igennem min uddannelse har jeg lært at tilegne mig viden gennem komplicerede tekster og omsætte den viden til brug andre steder, eksempelvis i studieopgaver. Uddannelsen er bygget op
omkring det gode samarbejde, hvorfor jeg er god til at være i store grupper og sætter pris på sparring og dialog.
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: september 2015 - juni 2018
2012 - 2015

BA i Kommunikation (Humanistisk Informatik)

Aalborg Universitet

I min bachelor har jeg tilegnet mig et bredt spektrum af viden omkring kommunikation - forandringskommunikation, kommunikationsprodukter -og strategier. Jeg skrev min bachelor i oplevelsesdesign og oplevelseskommunikation. Det har jeg brugt meget, når jeg har skullet lave store arrangementer eller events. Det var i forbindelse med bacheloren, jeg virkelig begyndte at værdsætte disciplin og udholdenhed, som jeg stadig trækker på.
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: august 2012 - juni 2015
Min erhvervserfaring
2006 - 2019

Kundeservicemedarbejder

Dansk Supermarked Group A/S

I mine 12, år i Føtex har jeg erhvervet mig en masse praktiske erfaringer. Jeg startede som pakkepige som 16-årig og har siden arbejdet mig videre til at være kundeservicemedarbejder
i informationen. Jeg har haft mange forskellige opgaver, men primært er service og salg mine hovedopgaver, samt at bevare en god kundekontakt. I 2012-2013 var jeg så heldig at blive ansat som kioskleder i Birkerød under åbningen af et nye varehus. Jeg fik her mulighed for at hæve effektiviteten i arbejdsgangene og opgavefordelingen. Jeg har fået gode erfaringer med fra mit arbejde i Føtex. Jeg kan holde
hovedet koldt i stressede situationer, have mange bolde i luften, tænke hurtigt når der er brug for det og samtidig yde en god service.
Arbejdsområde: Salg
Periode: oktober 2006 - april 2019
2019 - 2019

Praktikant

Gladsaxe Kommune

Jeg bistod job- og virksomhedskonsulenterne i det daglige arbejde med fremmødelister og jeg stod for deltagerregistrering i Momentum. Jeg havde en smule samtaler med borgere og hjalp med udarbejdelse af CV og ansøgning og hjælp til LinkedIn.
Jeg fik indsigt i at arbejde i en politisk styret organisation og hvordan man yder en god service for borgere.
Arbejdsområde: Socialvæsen
Periode: marts 2019 - april 2019
2016 - 2016

Praktikant - Studentermedhjælp

Humanomics Research Center

I det år jeg var studentmedhjælp og praktikant hos Humanomics, var jeg en kombination af kontorassistent og kommunikationsansvarlig. Jeg stod for at arrangere bogudgivelser og forskermøder for op til 70 deltagere. Jeg stod for den interne kommunikation gennem mailkorrespondancer og nyhedsbreve til forskergruppen og kalenderstyring. Jeg arbejdede på den eksterne kommunikation i form af sociale medier og opdatering af hjemmeside.
Derudover lavede jeg bl.a.rejseafregninger og opdateredeforskningsdatabase. I Humanomics fik jeg erfaring med at arbejde selvstændigt og disciplineret, sikre kvaliteten afmit eget arbejde og optimere den interne og eksterne kommunikation.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: marts 2016 - december 2016
Mine kompetencer
Evner
engageret indesign kvalitetsbevidst medieret kommunikation mødestabil organiseret photoshop sociale medier
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Kommunikation, Media & SoMe
Geografi
Storkøbenhavn
Lønønske
25.000 DKK / måned
Kontakt mig!