Jeg er uddannet Cand.Mag. i Filosofi ved Aarhus Universitet, med sidefag i Kognitiv Semiotik og profilfag i Entrepreneurship. De seneste to et halvt år har jeg arbejdet som Ph.d. ved Aarhus Universitet, hvor jeg har skrevet afhandling om forholdet mellem mennesker og robotter.

Opdateret 24. november 2019
Min uddannelse
2009 - 2015

Cand.mag. i Filosofi

Aarhus Universitet

Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: oktober 2009 - oktober 2015
Min erhvervserfaring
2017 - 2019

Ph.d. studerende

Aarhus Universitet (AU)

I mit arbejde som Ph.d studerende var mit omdrejningspunkt naturligvis min afhandling, angående indflydelsen af robotters udseende på deres samtalepartners villighed til at interagere med dem. Foruden det almene forskningsarbejde, har jeg i denne periode haft adskillige undervisningsforløb, primært i Logik og Argumentationsteori, samt Avanceret Logik. Ligeledes har jeg organiseret ekstra undervisning og workshops i min fritid til de studerende der har haft brug for det, for at sikre at de er så godt klædt på til eksamen som muligt. Med engagerede studerende har dette virkelig været en fornøjelse og jeg kan med stolthed sige at jeg endnu ikke har haft en studerende der ikke er bestået.

Jeg har i denne periode ligeledes medvirket til organiseringen og ledelsen af to store internationale konferencer (IRC Robophilosophy 2016 & 2018). Det organisatoriske arbejde bestod blandt andet af ansættelse og uddelegering af arbejdsopgaver til vores mange studentermedhjælpere, samt rollen som kontaktperson og vært for vores internationale gæster. I forlængelse af den ene af disse konferencer, bidrog jeg ydermere til redigeringen af antologien "What Social Robots Can and Should Do", i form af peer review af en tredjedel af artiklerne, samt korrekturlæsning af alle artiklerne og færdiggørelsen af opsætningen af det samlede værk forud for publicering. Ved begge konferencer var jeg desuden ansvarlig for konference hjemmesidernes opsætning og vedligeholdelse.

Derudover har jeg ved adskillige lejligheder skullet formidle min forskning og min forskningsgruppes arbejde med robotter, både i et akademisk miljø, men også til den almene befolkning, bl.a. ved IRC Robophilosophy konferencen i Wien i 2018 og på Folkemødet i 2017. Denne formidling har både foregået som foredrag, workshop deltagelse, samt deltagelse i struktureret debatter.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: februar 2017 - oktober 2019
2016 - 2017

Videnskabelig Assistent

Aarhus Universitet (AU)

Som videnskabelig assistent udførte jeg adskillige opgaver for forskningsenheden INSOR (Integrative Social Robotics), hvilket i høj grad bestod af administrative opgaver forud for 2016 Robophilosophy konferencen, blandt andet korrespondance med vores inviterede talere på Engelsk og Tysk angående booking af deres fly/tog billetter og hotelophold, samt catering til selve konferencen.

Derudover bidrog jeg til idéudviklingen og skabelsen af promoveringsvideoer for Filosofi-uddannelse og for forskningsprojektet Human Futures, der sætter fokus på vigtigheden af de egenskaber humaniora bidrager med i udviklingen af menneskets fremtid. Foruden idégenereringen, deltog jeg ligeledes i optagelserne og redigeringen af selve videoerne.

I forbindelse med reparationen af vores partnerrobotter der skulle sendes til Japan, havde jeg til opgave at sikre forsendelsen, både fysisk ved at lave en beskyttelses indpakning til dem, så de skrøbelige og meget værdifulde robotter ikke tog skade på rejsen, samt at sikre at dokumentationen var i orden i forhold til de internationale told regler for forsendelse af teknologi.
Arbejdsområde: Administration
Periode: juni 2016 - januar 2017
Mine kompetencer
Evner
administration adobe indesign adobe photoshop adobe xd etisk forskningsmetode formidling gimp2 kommunikation komparativ analyse konceptudvikling koordinering kritisk tænkning microsoft excel microsoft office microsoft powerpoint microsoft word planlægning problemløsning tekstanalyse tekstforfatning undervisning
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Administration Forskning & Udvikling Human Resources Kommunikation, Media & SoMe Ledelse & Planlægning Projektledelse Rådgivning & Support Undervisning
Geografi
Fyn Midtjylland Sydvestjylland (Esbjerg) Sydøstjylland Sønderjylland
Kontakt mig!