Profil #242141

Cand.comm/specialkonsulent med solid erfaring søger nye udfordringer inden for forebyggelse, kampagner, projektledelse, produkt- og strategiudvikling, implementering og evaluering af større kommunikationsaktiviteter. Jeg er ekstrovert, struktureret, resultatorienteret, i høj grad en teamplayer og brænder for at gøre en forskel.

specialkonsulent projektledelse Kommunikation Cand.comm. kampagneleder forebyggelse events teamplayer resultatorienteret planlægning strukturering eksekvering implementering evaluering  

Opdateret 19. oktober 2020
Min uddannelse
10
1994 - 2000

Cand.comm.

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: januar 1994 - januar 2000
Min erhvervserfaring
2015 - 2020

Specialkonsulent

Det Kriminalpræventive Råd

I Det Kriminalpræventive Råd er jeg ansvarlig for udvikling, eksekvering og evaluering af nationale kampagner omhandlende forebyggelse af hæleri, seksuelle krænkelser og psykisk vold blandt unge. Jeg ved, hvad der skal til, for at få en kampagne til at lykkes og mestrer alle dele fra idé og udvikling til implementering og evaluering i tæt samarbejde med kolleger, bureauer, samarbejdspartnere, fagfolk, ministerier, fonde m.fl. Jeg er en struktureret og pligtopfyldende projektleder, der løser arbejdsopgaver, projekter og kampagner med et stort engagement, ansvarsfølelse og med evnen og lysten til at koordinere og skabe gode resultater.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: august 2015 - december 2020
2000 - 2015

Projektleder

Hjerteforeningen

I Hjerteforeningen var jeg ansvarlig for udvikling, implementering og evaluering af Hjerteforeningens største kampagner, kampagnestyring, kommunikation, produktudvikling, fundraising og events. Som projektleder udviklede jeg stærke samarbejdsevner ift. at opbygge gode arbejdsrelationer til både mine kolleger og de mange eksterne aktører, der involveres i projekter og kampagner - f.eks. hjertepatienter, pårørende, frivillige, medlemsorganisationer, fagpersoner, ambassadører, journalister, mediepartnere, bureauer, fonde, ministerier og andre relevante samarbejdspartnere.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: august 2000 - januar 2015
Mine kompetencer
Evner
20 års erfaring kampagner og kommunikation omstillingsparat projektleder - prince2 certificeret struktureret teamplayer
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Human Resources Kommunikation, Media & SoMe Projektledelse
Geografi
Nordsjælland Storkøbenhavn
Kontakt mig!