Profil #242290

Jeg er struktureret og sprogstærk cand.mag.’er med fokus på kommunikation og formidling mellem forskellige faglige, sociale og kulturelle grupper. Mit fagområde er blandt andet indsamling af kvalitativ data og analyse, hvor jeg kan oversætte det tunge. Jeg trives i et kulturelt alsidigt og kreativt arbejdsmiljø med tværfaglig vidensdeling.

Opdateret 20. marts 2022
Min uddannelse
2016 - 2019

Cand.mag. i Religionssociologi

Københavns Universitet

• Fagligt fokus på religiøse minoriteter i Danmark centreret om kvindelige muslimer og religioners indflydelse i og på samfundet, religiøsitet, tro og spiritualitet, samt ikke-kirkelige ritualer ved bisættelser i folkekirken. Indgående kendskab til både fagspecifik og almen teori, metode og indsamling af store mængder kvalitativ data
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2016 - august 2019
2012 - 2016

BA i Religionsvidenskab

Københavns Universitet

• Forståelse af religioner og problemstillinger i deres forskellige kulturelle og sociale kontekster samt evnen til at formidle denne forståelse analytisk, reflektorisk og kritisk funderet i religionshistorie, religionssociologi og religionsfilosofi.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: august 2012 - august 2016
Min erhvervserfaring
2019 - nu

Underviser og medarrangør

Kom i form - Kun for kvinder

• Ugentlige sportsaftener for kvindelige migranter og efterkommere i Nørregårdshallen. Medarrangør, planlægning, introduktion og undervisning i forskellige sportsgrene, der skal skabe en bevidsthed om holdånd, hygge, motion og sundhed hos en minoritetsgruppe, der tidligere har stået udenfor sports- og foreningsmiljøet på grund af religiøse, sociale og kulturelle barrierer.
Arbejdsområde: Kunst & Kultur
Periode: august 2019 - nu
2016 - nu

Digital content manager og konsulent

Look Good Feel Better

• Kurser om skønhed og velvære for kræftramte kvinder på Rigshospitalets og landets kræftafdelinger. PR og content manager for non-profit organisationens SoMe kanaler, Instagram og Facebook. Derudover forstår jeg som konsulent at formidle og skabe et trygt undervisningsmiljø omkring en sårbar gruppe i forbindelse med alvorlig kræftsygdom.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: august 2016 - nu
2019 - 2019

Digital content manager

Dyrenes Beskyttelse

Virksomhedspraktik. Digital content manager med ansvar for online markedsføring og public awareness omkring internatets dyreværnssager og arbejde med rehabilitering af dyrene på SoMe kanalerne Facebook og Instagram.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: oktober 2019 - november 2019
2019 - 2019

Manager og koordinator

TrailorOne

  • Manager og koordinering for stylistteam ved Danish Beauty Awards.
  • • Selvstændig aktørkontakt, indhentning af tilbud, fundraising og kommunikation vedrørende sponsoraftaler og koordinering af frivillige.
    Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
    Periode: februar 2019 - april 2019
    2011 - 2018

    Selvstændig makeup artist

    Marie Styling

  • Tilrettelægning, idégenerering og eksekvering af kreative stylist arbejdsopgaver, som kræver evnen til at holde overblikket i hektiske resultatorienterede situationer.
  • • Opbygning, vedligeholdelse og udvikling af kunderelationer. Ansvarlig for booking, regnskaber og aktør- og kundekontakt.
    Arbejdsområde: Kunst & Kultur
    Periode: februar 2011 - august 2018
    2014 - 2015

    Guide og kontaktperson

    Fritidsguiderne Ydre Nørrebro

    • Vejledning og match-making vedrørende fritidsaktiviteter for udsatte børn af flygtninge og migranter gennem partnerskab mellem Københavns Kommune og Red Barnet. Tæt kontakt til foreninger, klubber, lokale socialtilbud og familierne, der krævede en opbygning af tillidsrelationer, hvilket har skabt en forståelse for området omkring Mjølnerparkens demografiske og integrationsmæssige udfordringer.
    Arbejdsområde: Organisation & Forening
    Periode: februar 2014 - februar 2015
    2010 - 2011

    Key Account Manager

    ILLUM

    • Salg og personlig kundekontakt, samt optimering af kundekartotek, inventar og visuel præsentation af brandets, Guerlain, stand i stormagasinet.
    Arbejdsområde: Salg
    Periode: april 2010 - august 2011
    Mine kompetencer
    Evner
    analyse data indsamling digital content eksekvering engelsk på forhandlingsniveau formidling kommunikation markedsføringsstrategi marketing medarbejderinddragelse pr refleksion research some tværfagligt samarbejde undervisning
    Sprog på arbejdsniveau
    dansk engelsk
    Mine præferencer
    Jobtype
    Deltidsjob Fuldtidsjob Praktikplads Vikariat
    Arbejdsområde
    Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Marketing & Reklame Organisation & Forening Projektledelse Undervisning
    Geografi
    Nordsjælland Storkøbenhavn Vestsjælland Østsjælland
    Kontakt mig!