Erfaren Levnedsmiddelkandidat med specialisering inden for fødevaresikkerhed (kemisk og mikrobiologisk) samt solid erfaring indenfor innovation, fødevareproducerende miljø, kvalitetssikring, GMP og kommunikation til både tværfaglige og tværorganisatorisk samarbejdspartnere i et internationalt miljø.

Opdateret 21. januar 2020
Min uddannelse
2003 - 2009

Cand.techn.al.

Københavns Universitet

Uddannelsesområde: Fødevarer & Veterinær
Periode: august 2003 - november 2009
Min erhvervserfaring
2012 - 2019

Application Scientist (Fresh Dairy Application)

Chr. Hansen A/S - Novonesis

Ansvarsområde:
Produkt- og projektansvarlig for applikations forsøg med mælkesyrebakterier og enzymer til syrnet mælkeprodukter i både laboratorie og pilot mejeri.

Ansvar for NPD og kompetence projekter.

Udførelse af forsøg både hos og i samarbejde med kunder, hvilket kræver kommunikationskompetencer og tekniske indsigt i mejeribrug, råvarekendskab, samt mikrobiologi ift fødevaresikkerhed og fermentering med mælkesyrebakterier.

Evaluering af syrnet mælke og plante baseret produkter ved brug af sensorik, mikrobiologi, tekstur, pH og kemiske analyser. Derudover erfaring med sensorisk evaluering af ost (cheddar, feta og mozzarella).

Implementering og opsætning af produkt specifikationer for overførsel af produkter fra udvikling til produktion i samarbejde med QC.

Resultater:
Udarbejdelse af HACCP og risikovurdering af nye produkter.

Udarbejdelse og implementering af SOP’er og procedurer.

Succesfulde udviklingsprojekter med salg af slutproduktet.

Udvikling af søgeværktøj til teknisk sammenligning af produkter på tværs af produktporteføljen.

Publikation af tre patenter som primær opfinder.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: december 2012 - august 2019
2017 - 2019

Team Manager (Fresh Dairy Application)

Chr. Hansen A/S - Novonesis

Ansvarsområde:
Teamet bestod af gennemsnitligt seks ansatte med baggrund som laboranter, fødevareteknologer, mejerister samt studerende.

Teamet var i projekt og kompetence udviklings afdelingen inden for syrnet mælke og plante baseret produkter.

SOP og procedurer udarbejdelse samt implementering med træning af personale.

Håndtering af råvarer sikkerhed, fødevarekontaktmaterialer, arbejdsmiljø samt dokumentering i henhold til GMP og ISO 22000 certificering.

Fordeling af arbejdsopgaver inden for projekter, vedligehold, drift og indkøring af nyt udstyr i laboratorie og pilot mejeri.

Håndtering af flaskehalse inden for ressource og prioritering af arbejdsopgaver i samarbejde med forretnings- og projektansvarlig.

Udvikling af teamets medarbejdere og sikring af den nødvendige personale sammensætning baseret på kompetencer og personlighed.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: maj 2017 - august 2019
2009 - 2012

Ph.d. studerende med Life-Scholarship (Department of Food Microbiology)

Københavns Universitet (KU)

Titel på Ph.d. projekt: Microbial survival in low moisture environment.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: december 2009 - november 2012
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob Vikariat
Arbejdsområde
Forskning & Udvikling Medicinal & Sundhed Naturvidenskab Produktion
Geografi
Fyn
Kontakt mig!