Jeg er en computer ingeniør med kompetencer indenfor kommunikation, både i form af tilegnelse af viden og videreformidling, samt evnen til hurtigt at skabe overblik og arbejde organiseret. Jeg har teknisk viden inden for en del forskellige IT områder, både grafiske og tekniske. Jeg er resultatorienteret og arbejder målrettet.

Opdateret 24. juni 2020
Min uddannelse
2015 - 2019

Cand.scient.techn.

Aarhus Universitet

På Århus Universitet, udvidede jeg hovedsagligt min tekniske viden gennem de tilgængelige fag. Hvor min bachelor uddannelse var fokuseret på gruppearbejde og en blanding af design og teknik var kandidaten altså mere målrettet. Selvfølgelig kunne jeg bruge de tidligere kompetencer, men det var ikke hovedmålet.
Mine existerende evner inden for programmering blev udvidet en del og andre paradigmer blev tillært. Desuden lærte jeg også om metoder og teknologi til at forbedre processer og sikkerhed i programmer og systemer, forskellige metoder til at flytte information mellem delsystemer over netværk. Jeg lærte også mere om sensorer og hvorledes disse teknologier kan udnyttes til at lære om brugeres adfærd i programmer gennem teknologier som kontekst bevisthed og maskinlæring og derved udvikle mere avancedrede funktioner i systemer.
Mit speciale handlede om hvordan maskinlæring kunne udnyttes til at forbedre og optimere energimarkeder for bedre at udnytte nyere energikilder som vind- og solenergi ved at forsøge at forudse hvornår produktion og forbrug var højest. Jeg arbejdede en del med et framework der kunne hjælpe med at flytte flexibelt forbrug til hvornår prisen på el var lavest udfra disse forudselser.
Uddannelsesområde: IT
Periode: september 2015 - januar 2019
2011 - 2014

BSc. Medialogi

Aalborg Universitet

På Aalborg Universitet København lærte jeg hovedsaglig om projektorienteret gruppearbejde. Uddannelsen var todelt, i og med, at ud over de faglige kurser, bestod hvert semester også af et gennemgående projekt, hvori jeg arbejdede sammen med 3-5 andre elever om at udvikle et produkt eller eftersøge et specifikt forskningsemne. Disse produkter blev imod slutningen af hvert semester testet mod givne målgrupper, der var relevant for det individuelle projekt. Det gav rig mulighed for at lære hvordan man arbejder sammen i grupper samt at udøve de faglige egenskaber fra kurser i praksis.
Blandt disse projekter kan nævnes:
  • et social netværk for medstuderende
  • udvikling af en ”dansedragt” der spillede musik efter hvordan brugeren bevægede sig i det,
  • et spil styret af brugerbevægelser fanget af et normalt webkamera,
  • et uddannelsesspil, fokuseret på videre formidling af historisk viden,
  • undersøgelse af hvordan uvilidige bevægelser kunne undgås i Virtual Reality når brugerens syn er obfuskeret af et Virtual Reality-headset.
  • Kurserne var blandede og var udformet med henblik på at give de studerende en smag for både designmæssige og tekniske emner. De spændede over visuelt design, filmkundskab, menneskets sansesystemer, programmering, basis for elektronik og sensorer, test af produkter, og matematik, både i form af statistik til at konkludere overordnede tendenser i større brugertests men også fysiske formler til at afgøre hvordan lyskilder interagerede med objekter i virtuelle miljøer. Målet var at uddanne de studerende til at fungere som en slags mellemmand mellem design og teknik.
    Udbytte:
  • Extensiv læring af dynamiker ved gruppearbejde og udøvelse deraf
  • Blandede tekniske og design/kreative fag
  • - Programmering, design og brugerorienterede tests af produkt-forslag og forskning
    Uddannelsesområde: IT
    Periode: september 2011 - december 2014
    Min erhvervserfaring
    2019 - 2019

    Udvikler

    IHPostal A/S

    Hos IHPostal arbejdede jeg hovedsagligt med at opgradere en existerende ældre Windows applikation til en Web-applikation med brug af Vue, typescript og C#. Applikationen havde til formål at optage pakker og breve og ved hjælp af computer vision afgøre om den pågældende porto var korrekt i forhold til dimensioner og vægt. En stor del af arbejdet var at styre interactionen mellem backend og frontend, og for programmet at lave opslag i en server database.
    Udover denne del var der også lidt variation med kunde support form af opsætning, velligeholdelse og opgradering af fysiske optage-stationer og firmaets egne servere.
    Arbejdsområde: IT - Software
    Periode: juni 2019 - december 2019
    Mine kompetencer
    Evner
    3d-modellering / print android ar brugertest c# c++ gruppearbejde innovationsteknikker internet of things it-sikkerhed java javascript kontekstbevisthed maskinlæring microsof sql-server multiparadigms photoshop positionering programmering systemarkitektur tensorflow trådløse teknologier typescript vr
    Sprog på arbejdsniveau
    dansk engelsk
    Mine præferencer
    Jobtype
    Fuldtidsjob
    Arbejdsområde
    IT - Software
    Geografi
    Storkøbenhavn
    Kontakt mig!