Profil #251003

Jeg er meget målbevidst og handlings orienteret, desuden er jeg kreativ og finder det interessant at afprøve skæve vinkler. Jeg vil hellere prøve og fejle, end slet ikke prøve. Det passer godt til mig at arbejde både selvstændigt og i teams, og jeg er altid klar til at hjælpe mine kollegaer. Jeg har en smittende entusiasme og yderst arbejds

Proaktiv energisk immødekommende kommunikatør lærenem innovativ  

Opdateret 02. august 2020
Min uddannelse
2017 - 2019

Cand.mag. i Turisme

Aalborg Universitet

En to-årig kandidat taget på Engelsk med fag indenfor turisme management, produktudvikling, innovation, organisations transformering og tilpasning til en international industri i konstant forandring. Uddannelsen er specielt tiltænkt: ledelse positioner i private og offentlige virksomheder relateret til turisme branchen dvs. hoteller, attraktioner, rejse bureauer, flyselskaber, lufthavne, konsulent firmaer, NTOs og DMOs Stillinger så som: marketings manager, project koordinator, event project manager, PA, turisme konsulent, rejse konsulent, produkt udvikler osv.
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: september 2017 - oktober 2019
2018 - 2019

Udvekslingsophold

Anden uddannelsesinstitution i udlandet

Et halvt års praktik hos VisitDenmark i London i som PR and Press trainee, som en del af min kandidat uddannelse. Efter det første halv år blev jeg tilbudt en deltidskontrakt på 6 måneder, mens jeg skrev min kandidat, som jeg takkede ja til.
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: juli 2018 - juli 2019
2017 - 2017

Kurser, efteruddannelse og andet

Aalborg Universitet

Kursus i InDesign der gav et indblik i mulighederne for brugen af InDesign. Jeg modtog en forståelse for de grundlæggende funktioner i programmet, bla. hvordan man kan bruge det til at udforme løsblade, plakater, visitkort, magasiner og iPad-publikationer. Udbyttet blev en generel hands-on-betjenning af programmet.
Uddannelsesområde: IT
Periode: oktober 2017 - oktober 2017
2014 - 2017

BA i Interkulturel Markedskommunikation

Aalborg Universitet

Det er først og fremmest en sprog- og kommunikationsuddannelse, der træner det engelske sprog ved at oversætte, skrive og tale det i mange forskellige sammenhænge. Derudover, gav uddannelsen en forståelse for virksomheders kommunikation, samt viden om hvordan de er organiseret og hvordan de markedsføre sig selv. Fagene var indenfor: virksomheds- og webkommunikation på engelsk, markedsgøring, virksomheds- og forretnings forståelse, kultur og samfundsforhold, organisation og ledelse. Uddannelsen er relateret til en karriere indenfor marketing, salg, webkommunikation
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: september 2014 - juli 2017
2016 - 2016

Udvekslingsophold

Anden uddannelsesinstitution i udlandet

Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: januar 2016 - juli 2016
Min erhvervserfaring
2018 - 2019

PR and Press trainee

VisitDenmark London

Arbejdet bestod primært i at skrive: pressemeddelelser, nyhedsbreve og pitches, samt udarbejdelse af presseprogrammer for engelske journalister på besøg i Danmark, og almen assistance ved journalistiske og presse relaterede henvendelser angånede information og billeder.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: juli 2018 - juli 2019
2018 - 2019

Event medhjælper

Den Danske ambassade i London

Assistance ved events i form af koordinering og udførelse af diverse events. Jeg assisterede ved begivenheder af alle slags fra velgørenhedsindsamlinger (hvor jeg stod for salg/indsamling) og ambassadørmiddage (servicering) til intim-koncerter (informations ansvarlig) for mellem 15 - 300 gæster.
Arbejdsområde: Salg
Periode: juli 2018 - juli 2019
2016 - 2018

Frivillig event medhjælper

Karneval i Aalborg

Hovedansvarlig for et event under den internationale parade, stod for den overordnet organisering og aktivering af selve eventet samt 30 frivillige Assisterende med diverse ad hoc opgaver, stod for indkøb af kostumer osv.
Arbejdsområde: Kunst & Kultur
Periode: august 2016 - marts 2018
2017 - 2018

PA

TeaterNord

Koordinering af alle de involverede parter. Stod for den interne og eksterne kommunikation tværs af afdelinger. Medansvarlig for organiseringen af skuespillerne, kostumeprøvning, rekvisit- og scenekonstruktioner osv. Derudover havde jeg også en del af ansvaret for at overse alle detaljer under forestillingerne.
Arbejdsområde: Kunst & Kultur
Periode: november 2017 - februar 2018
2011 - 2017

Tjener og Bartender

Comwell A/S

Jeg startede ud som reservetjener i Korsør, men blev hurtigt en del af et fast team, og fik gradvist mere og mere ansvar, herunder supervision af andre reservetjenere. I Aalborg har jeg både haft store og små selskaber, samt bartendervagter. Fik lov at eksperimentere med forskellige drinks, en af disse er nu på drinkskortet. Som ansat i Comwellkæden er man en del af et stort team, der altid arbejder for at sikre den rette kundeservice og en høj gæstetilfredshed gennem dialog med gæsten. Kædens succes handler om at forstå og imødekomme gæsternes ønsker og behov, så de får lyst til at komme igen. En opgave jeg mener, at jeg lykkedes med.
Arbejdsområde: Salg
Periode: april 2011 - april 2017
Mine kompetencer
Evner
billederedigering eventafvikling kampagneplanlægning kommunikation kommunikations strategi konceptudvikling koordination mundtlig formidling oversættelse pr presse projektledelse salgsarbejde skriftlig formidling sprog tekstudformning
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk norsk svensk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Marketing & Reklame Salg
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!