Nysgerrighed, nærværende, et stærkt engagement, empati, loyal og det at bygge tillid er centrale dele fra min personlighed, som jeg bringer med mig i mit professionelle virke.

markedsanalyse kvantitativ specialist projektledelse forretningsrådgivning passioneret pragmatisk positiv  

Opdateret 04. december 2020
Min uddannelse
10
2012 - 2013

MSc, Social Sciences

Anden uddannelsesinstitution i udlandet

Jeg har en kandidat i MSc. Economic Sociology fra London School of Economics (afs. 2013), som er en direkte overbygning til min bachelor i BSc. Business Administration and Sociology fra Copenhagen Business SChool (afs. 2012).
Uddannelsesområde: Organisation & Ledelse
Periode: oktober 2012 - august 2013
Min erhvervserfaring
2013 - 2017

Kvantitativ Konsulent og Projektleder

Marketminds

Jeg har arbejdet med markedsanalyse siden 2013, hvor jeg startede min karriere hos konsulenthuset Marketminds i København. Jeg har sidenhen arbejdet hos Kantar i Sydney (Jul 2018 - Jan 2020) og Potentiate i Sydney (Mar 2020 - Apr 2020) som kvantitativ seniorkonsulent med speciale i brandudvikling og customer experience.
Jeg har arbejdet på tværs af industrier, landegrænser og metoder, hvilket har givet mig en profil som kompetent beslutningstager og rådgiver til mange af Danmarks og verdens største firmaer. Jeg har solid erfaring med projektledelse, kunde- og leverandør-styring, dataanalyse, skriftlig og grafisk reportering, holistisk analyse der finder ægte ’insight’ og forankre ny viden hos kunder og partnere.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: september 2013 - oktober 2017
Mine kompetencer
Evner
analysesoftware brandudvikling customer insights forretningsrådgivning it kvantitativ analyse markedsanalyse projektledelse
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Freelance Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Data & Analyse Marketing & Reklame Rådgivning & Support
Geografi
Storkøbenhavn Udlandet (øvrige)
Lønønske
35.000 DKK / måned
Kontakt mig!