Teknologiinteresseret akademiker med sans for samarbejde, struktur og overblik. Har arbejdet 15 år på teknologimagasiner med alt fra at planlægge magasiner samt tilhørende web-indhold, koordinere projekter til redigering af artikler, skrivning og oversættelse af tekster, samarbejde med layoutere mm. Jeg trives godt i blæksprutterollen.

Teknologi teamplayer redigere skrive koordinere kommunikation  

Opdateret 17. juni 2021
Min uddannelse
1997 - 2003

Cand.mag.

Aalborg Universitet

Kandidatgrad i musikteknologi.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: august 1997 - december 2003
Min erhvervserfaring
2006 - 2021

Chefredaktør

Udannet musikteknolog med stor interesse for teknologi, gadgets og ord. Har arbejdet de sidste 15 år på et teknologiforlag, hvor jeg først som redaktionssekretær og siden redaktør og chefredaktør har fået fingrene i alt fra opbygning af artikler og indhold til både blad og web, projektledelse, test af teknologiprodukter, såvel som arbejde med InDesign og Photoshop. Derudover har jeg været tovholder på flere sideløbende projekter med eksterne partnere. Jeg sætter stor ære i at levere høj kvalitet, have et godt overblik og nyder samspillet med dedikerede kolleger. Jeg er en holdspiller, og elsker at skabe værdi til holdet. Da jeg er vant til at kommunikere til slutbrugere/læsere, er jeg vant til at overskue et emne og trække relevante informationer ud.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: januar 2006 - januar 2021
Mine kompetencer
Evner
cms content indesign kommunikation koordinere layout photoshop planlægge redaktion skrive teamplayer teknologiforståelse wordpress
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Kommunikation, Media & SoMe Teknik
Geografi
Storkøbenhavn
Lønønske
25.000 DKK / måned
Kontakt mig!