Ambitiøs softwareudvikler med en stærk baggrund i iOS-udvikling leder efter nye udfordringer i lignende felter med et særligt fokus på webudvikling.

Softwareudvikler Software Software developer Front-end Frontend Back-end Backend Web developer Webudvikler iOS  

Opdateret 02. februar 2021
Min uddannelse
10
2015 - 2019

Professionsbachelor, Softwareudvikling

Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Bachelor of Engineering (B.Eng.) i softwareteknologi.

Bachelorprojekt: Stroll — en træningsapp, der analyserer accelerometerdata for at levere skræddersyede træningsanbefalinger til brugeren baseret på brugerens gangart. App'en var et samarbejde med Dawn Health. Karakter: 12.
Uddannelsesområde: IT
Periode: september 2015 - juni 2019
Min erhvervserfaring
2018 - 2020

MedTech-udvikler

Dawn Health ApS

Jeg arbejdede på patient-reported outcome (ePRO)-applikationer til mobile enheder samt augmented reality (AR), objektgenkendelse og billedprocessering. Jeg deltog i flere aspekter af produktudvikling: Jeg samarbejdede med kunder om at konceptualisere løsninger, leverede tekniske risikovurderinger, bidrog til kvalitetssikring (QA) og skrev dokumentation, ledte udviklingsarbejdet som ledende udvikler på et par projekter og leverede ind imellem vedligeholdelsesarbejde på projekter, der var gået i luften. Jeg samarbejdede direkte med både danske og internationale kunder, herunder de tre største medicinalvirksomheder i Danmark.
Arbejdsområde: IT - Software
Periode: april 2018 - april 2020
2017 - 2018

Softwareingeniør

SmartGurlz A/S

Jeg arbejdede på et AR-baseret computerspil og undervisningsværktøj og implementerede en proof-of-technology-mobilapplikation, der sporede et virkeligt objekt i en virtuel kontekst. På den måde kunne vi modellere interaktioner – eks. kollisioner – mellem det virkelige objekt og de virtuelle 3D-objekter, som vi udviklere selv placerede i spillet. Jeg udviklede en prototype til applikationen med Python og OpenCV og implementerede herefter løsningen i en iOS-app ved hjælp af Unity og Apple ARKit. SmartGurlz deltog og vandt i det populære amerikanske TV-show Shark Tank.
Arbejdsområde: IT - Software
Periode: september 2017 - januar 2018
2016 - 2017

Studenterudvikler

Process Factory Aps.

Jeg arbejdede på produktet OneLogic Bolig som full-stack-udvikler (AngularJS, Spring, PostgreSQL). Process Factorys kunder talte flere af de største forsikringsselskaber i Danmark og Skandinavien. Min primære opgave var at genimplementere og optimere eksisterende funktionalitet.
Arbejdsområde: IT - Software
Periode: august 2016 - august 2017
2014 - 2014

E-Commerce-projektmedarbejder

Bauhaus

Jeg arbejdede på den første iteration af Bauhaus Danmarks webshop, hvor jeg bidrog med produktmateriale og konfigurerede hjemmesidens layout og SEO ved hjælp af Magento.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: januar 2014 - august 2014
Mine kompetencer
Evner
arkit c# css elixir flask git github gitlab go html ios ios development java javascript jira linux macos node.js opencv programmering programming python realm rust spring framework sql svelte swift trello typescript uikit unity unity3d unix vapor vuejs
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
IT - Netværk & Telekomm. IT - Software
Geografi
Midtjylland Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!