Engageret og nysgerrig på viden. Passioneret både i arbejdslivet samt på hjemmefronten. Jeg ønsker en arbejdsplads, hvor jeg kan udfolde mig og gøre en forskel. Jeg er en afslappet person med benene solidt plantet i jorden, som altid forsøger at finde det positive i alle slags situationer samt tænke løsningsorienteret.

Undersøgende Nysgerrig Målrettet Engageret Samarbejdsvillig Initiativrig Social Hjælpsom Procesorienteret Humørfyldt  

Opdateret 05. februar 2021
Min uddannelse
2013 - 2019

Cand.scient.soc.

Aalborg Universitet

Jeg er uddannet cand.scient.soc i Kriminologi og har forud for min kandidat taget en bachelor i Kommunikation ved Aalborg Universitet.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: august 2013 - juni 2019
Min erhvervserfaring
2018 - 2019

Freelance konsulent/mentor

JobsPartner ApS/Huset Aagaard

Jeg har arbejdet som konsulent/mentor for unge kriminelle/stofmisbrugere i målgruppen 18-30 år, hvor målet var et selvforsørgende liv i samarbejde med kommune/kriminalforsorg og andre væsentlige foranstaltninger. Dette dannede desuden baggrunden for mit afsluttende speciale.
Arbejdsområde: Socialvæsen
Periode: november 2018 - marts 2019
2018 - 2018

Praktikant

Huset Aagaard

I forbindelse med min uddannelse fik jeg en praktikplads hos Huset Aagaard, hvor jeg havde til opgave at undersøge fængsler/kriminalforsorg i både DK og andre lande i forhold til rehabilitering og her især, hvordan mindfulness havde en positiv påvirkning på indsattes resocialisering i samfundet. Her arbejdede jeg både analytisk, researchende samt ude i felten, hvor jeg var ude blandt indsatte.
Arbejdsområde: Socialvæsen
Periode: september 2018 - december 2018
2015 - 2018

Frivillig rådgiver

Den Sociale Skadestue Aalborg

Jeg arbejdede som frivillig under min studieperiode på et krisecenter, hvor borgere havde mulighed for at ringe ind eller ved personligt fremmøde at få en snak om deres problemstillinger, hvor vores opgave var at lytte og rådgive borgeren. Nogle havde forløb derinde, mens andre blot havde brug for en enkelt snak.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: juli 2015 - oktober 2018
Mine kompetencer
Evner
analytisk arbejdsom blæksprutte effektiv entusiastisk humor kreativ loyal medmenneskelig metodisk procesorienteret researchende teamplayer
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Freelance Fuldtidsjob Iværksætterprojekt Praktikplads Vikariat
Arbejdsområde
Data & Analyse Forskning & Udvikling Kommunikation, Media & SoMe Organisation & Forening Politik & Samfund Rådgivning & Support Socialvæsen
Geografi
Nordjylland
Kontakt mig!