Erfaren specialkonsulent med over 20 års erfaring i udlejning og udvikling af erhvervslejemål. I perioden 20007-2017 var jeg ansvarlig for at udleje Kødbyen (Copenhagen Meatpacking District) til bl.a. restauranter, teater, kontor, undervisning, lager. Stor erfaring med tværfagligt projektarbejde, udvikling og lovliggørelse af lejemål.

Erhvervslejemål Forhandling Udvikling Projektarbejde  

Opdateret 08. marts 2023
Min uddannelse
1993 - 2000

Cand.jur.

Aarhus Universitet

Uddannelsesområde: Jura
Periode: september 1993 - december 2000
Min erhvervserfaring
2017 - nu

Juridisk specialkonsulent

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Deltager i projektgruppe for sikker drift i Kødbyen. Juridisk gennemgang af lejemål i Kødbyen i forhold til el-sikkerhed, godkendt anvendelse og indretning, byggetekniske forhold, undersøgelse af byggetekniske tegninger, udarbejdelse af oversigter. Regulering af lejemål i forhold til lovlig brug, markedsleje, optimering af lejekontrakter, forhandlinger om due diligence. Opfølgning i forhold til sikker drift.
Arbejdsområde: Jura
Periode: december 2017 - nu
2007 - 2017

Juridisk specialkonsulent

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Ansvarlig for udlejningen af Kødbyen i København.

Arbejdsopgaverne omfattede etablering og opdatering af hjemmeside, udbud af lejemål, udarbejdelsen af erhvervslejekontrakter. Dialog med bygge- og planmyndigheden, lejere og teknikere om bl.a. planforhold, ombygning af lejemål, afståelse, konkurs, klargøring. Håndtering og løsning af konflikter indenfor erstatningsret, byggeri, mangler. Udarbejdelse af notater og rapporter til ledelsen samt indstillinger til politisk niveau.

Andre opgaver omfattede genopstart af betalingsparkering, deltagelse i projektgrupper med områder indenfor teknik, jura og udvikling. Projektleder for dialog med bygherren af SOSU H og Scandic Kødbyen. Løbende dialog med ledelsen, teknikere, projektledere, arkitekter for både ejer og lejere.

Dialog og sagsbehandling vedr. ombygning og udvikling af lejemål, effektiviseringscases, udeservering, aktiviteter, arrangementer.
Arbejdsområde: Jura
Periode: april 2007 - december 2017
2001 - 2007

Fuldmægtig

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Ansvarlig for udlejning og administration af Vej & Parks ejendomme. Det omfattede etablering og opdatering af hjemmeside, udbud, udbud, dialog med ansvarlig for vedligeholdelse, parkansvarlige, ledelsen, udarbejdelse af erhvervslejekontrakter, oprettelse af opkrævning i Navision, opfølgning.

Andre opgaver var administration af HT-bygningen på Rådhuspladsen, vandarealerne i Nyhavn, dialog med Horesta om vilkår for udendørsservering i København, afvikling af flyvebådene i Havnegade, samarbejde med projektgruppen for Amager Strandpark om udlejning af strandstationer og arealer.

Porteføljen omfattede bl.a. telefonkiosker, HT-bygningen på Rådhuspladsen, parkrestauranter og parkbygninger, kældre under Knippelsbro.
Arbejdsområde: Jura
Periode: marts 2001 - august 2007
Mine kompetencer
Evner
forhandling koncipering af erhvervslejekontrakter lovliggørelse af erhvervslejemål projektarbejde udlejning af erhvervslejemål udvikling
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk spansk svensk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Jura
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!