Som person er jeg udadvendt, tilpasningsdygtig og modtagelig overfor nye udfordringer, hvilket også tydeligt afspejles i mit karrierevalg og ønske om fortsat udvikling. As a person, I am outgoing, adaptable, and receptive to new challenges, which is also clearly reflected in my career choice and desire for continuous improvement.

Opdateret 11. maj 2021
Min uddannelse
2012 - 2017

Cand.merc.jur.

Aarhus Universitet

Uddannelsesområde: Jura
Periode: august 2012 - juni 2017
Min erhvervserfaring
2019 - nu

Cargo Claims Officer

Virksomhedsnavn skjult

Behovet for rejser til Kina blev midte, hvorfor jeg valgte at hjælpe til i virksomhedens Forsikrings- & Skadesafdeling samtidigt med håndteringen af det kinesiske datterselskab.
Arbejdsområdet indeholder adskillige juridiske opgaver, herunder håndtering af godsskadesager, formulering og gennemgang af transportaftalen, standardskrivelser, nye retningslinjer osv.
Derudover valgte jeg at starte i skolen (Cand.Jur. på deltid) igen, da jeg ser fordelene ved at studere jura sammen med mit daglige arbejde.
Arbejdsområde: Bank & Forsikring
Periode: maj 2019 - nu
2017 - nu

Project Manager

Virksomhedsnavn skjult

Efter afslutning af kandidateksamen startede jeg hos et internationalt speditionsfirma, som jeg stadig arbejder for i dag, da jeg havde mulighed for at deltage i deres Kina-projekt lige fra begyndelsen.
I de første år blev energien brugt på det juridiske og organisatoriske
etablering af datterselskabet, herunder kontoretablering, rekruttering, strategilægning, regnskab, interne og eksterne møder, gennemgang og oversættelse af kontrakter, forskellige dokumenter, månedlig rapportering mv.
I opstartsfasen blev jeg udstationeret til Shanghai 1/2 af tiden.
Derudover har jeg under min tid på det danske kontor hjælpe til i Salgs- & Kvalitetsafdelingen med forskellige opgaver, herunder forberedelse af præsentationer, implementering af GDPR, kvalitetskontrol og lignende.

Ved udgangen af det tredje år blev due diligence på det kinesiske datterselskabs igangsat, da virksomheden skal vurderes og udgøre en apportindskud i den nye JV, der er oprettet med to andre parter, herunder et taiwanesisk og et kinesisk statsejet selskab. Jeg var dybt involveret gennem hele processen, lige fra hensigtserklæring til udarbejdelse af relevant materiale, forhandling af vilkår, oversættelse af alle dokumenter/kontrakter, kommunikation med de relevante interne/eksterne aktører, og ikke mindst også fakturering og betaling af kontraktsummen.

I henhold til det nye JV er jeg udnævnt som bestyrelsesmedlem og fungerer også som formidler for kommunikationen mellem ledelsen og aktionærerne.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: september 2017 - nu
Mine kompetencer
Evner
business economics cargo claims forsikring insurance juridisk arbejder legal work logistics skadeshåndtering transport jura virksomhedsøkonomi
Sprog på arbejdsniveau
cantonese chinese danish dansk engelsk english kantonisisk kinesisk mandarin
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Administration Bank & Forsikring Eksport Indkøb Jura Kunst & Kultur Produktion Projektledelse Rådgivning & Support Salg Topledelse Transport & Logistik Undervisning Økonomi & Forvaltning
Geografi
Midtjylland Storkøbenhavn Sydvestjylland (Esbjerg) Sydøstjylland Sønderjylland Udlandet (øvrige) Vestjylland Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!