Profil #259675

Jeg er uddannet Cand.scient.adm. og har en stor interesse indenfor analyse og udviklingsarbejde, herunder projektarbejde. Ift. interesseområde spænder jeg bredt, da jeg betragter mig selv som nysgerrig generalist, der elsker at fordybe sig og bidrage til et større perspektiv.

Cand.scient.adm. Analytisk Akademiker Samfundsvidenskab Politik Forvaltning Projektarbejde Problemløser  

Opdateret 28. september 2021
Min uddannelse
2016 - 2021

Cand.scient.adm.

Aalborg Universitet

Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: oktober 2016 - juni 2021
Min erhvervserfaring
2021 - 2021

Specialesamarbejde

Cabi - Bedre arbejde til flere

I forbindelse med mit speciale indgik jeg et samarbejde med konsulenthuset Cabi, hvortil jeg skulle evaluere deres indsats 'Tag hånd om trivslen i små og mellemstore virksomheder'. Dette er gjort ved hjælp af henholdsvis en virknings- og effektevaluering, hvortil samtlige metoder samt analyseredskaber er blevet bragt i anvendelse.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: januar 2021 - maj 2021
2020 - 2021

Praktikant

Cabi - Bedre arbejde til flere

Cabi er et landsdækkende non-profit netværks- videns- og konsulenthus, som arbejder målrettet for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes.

I min praktikperiode indgik jeg som en del af det øvrige personale og varetog hertil ligeledes opgaver på konsulentniveau.

Jeg var, første halvdel af praktikperioden, tilknyttet Trivsel og Sygefraværs afdelingen, hvor mine arbejdsopgaver primært bistod i dataindsamling via kvalitative metoder og behandling af denne gennem analytisk skrivearbejde.

Sidste halvdel af praktikperioden var jeg tilknyttet Børne- og ungeafdelingen, hvortil jeg fra start til aflevering var primusmotor på udarbejdelsen af 1. udkast af evalueringsrapporten ‘Tættere på job og uddannelse for psykisk sårbare unge’. Udarbejdelsen af denne indebar følgende kompetencer: Udvikling samt håndtering af både kvalitativ- og kvantitativ metode, samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, formidling af fund til indsatsens involverede parter og analysearbejde ifm. udarbejdelsen af selve rapporten.
Arbejdsområde: Politik & Samfund
Periode: august 2020 - januar 2021
2019 - 2020

Butiksansvarlig

Lagkagehuset

Jeg var ansat som butiksansvarlig, så frem min øverste chef ikke var tilstede i butikken. Dette indebar bl.a. at jeg skulle varetage kassen, åben- og lukkeproceduren, personalet, vareindkøb og behandling af specialordrer.
Arbejdsområde: Salg
Periode: april 2019 - august 2020
2015 - 2017

Foredragsholder

Selvstændig

Nepal blev i 2015 ramt af et af historiens mest kraftfulde jordskælv. Jeg befandt mig i hovedstaden Katmandu, da jordskælvet ramte og den oplevelse fortæller jeg videre den dag i dag.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: december 2015 - juli 2017
2014 - 2016

Lærervikar

Vestre skole Grindsted

Blev undervejs midlertidig fuldtidsansat herunder som klasselærer og kontaktperson for en 4. klasse samt fast underviser i engelsk, dansk og billedkunst fra 2.-4. klassetrin.
Denne stilling besad jeg i 2 måneder, indtil en uddannet lærer med de rette kvalifikationer blev ansat. Herefter returnerende jeg til min stilling som lærervikar.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: august 2014 - juni 2016
Mine kompetencer
Evner
analytisk detaljeorienteret evaluering fleksibel god til at netværke gode samarbejdsevner grundig kvalitativ metode kvantitativ metode organisationsforståelse projektarbejde reflekterende selvstændig strategisk struktureret stærke kommunikative evner udadvendt
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob Ph.d. & forskning Vikariat
Arbejdsområde
Forskning & Udvikling Human Resources Ledelse & Planlægning Organisation & Forening Politik & Samfund Projektledelse Økonomi & Forvaltning
Geografi
Grønland & Færøerne Midtjylland Udlandet (Norge) Udlandet (Sverige) Udlandet (øvrige) Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!