Jeg er 47år og søger vikariater/kortere ansættelser fra 1 dec. 2021 frem til marts 2022. Næsten alt har interesse. Jeg kommunikerer klart og præcist både mundtligt og på skrift. Engageret, reflekteret og effektiv. Jeg har års erfaring i at arbejde som leder af kreative processer. Jeg har tidligere arbejdet administrativt, er hurtig på

Opdateret 29. oktober 2021
Min uddannelse
2004 - 2008

Sceneinstruktør

Den Danske Scenekunstskole

Jeg har udover uddannelsen som sceneinstruktør fra DDSKS en BA fra KUA, (Teatervidenskab & Film & Medievidenskab (1996-2000)), samt en BA in Directing fra Goldsmiths University of London (2000-2001)
Uddannelsesområde: Arkitektur, Kunst & Design
Periode: august 2004 - juni 2008
Min erhvervserfaring
2008 - nu

Sceneinstruktør

Virksomhedsnavn skjult

13 års erfaring som professionel sceneinstruktør. Jobbet indebærer konceptlægning, planlægning, praktisk udførelse af projekter/forestillinger. Herunder er en meget væsentlig del af jobbet kommunikation med kulturinstitutioner, kreative samarbejdspartnere og instruktion af skuespillere. Detaljeret CV kan rekvireres ved behov.
Arbejdsområde: Kunst & Kultur
Periode: august 2008 - nu
2002 - 2004

Course Administrator

Virksomhedsnavn skjult

Jeg varetog fra 2002-2004 rollen som "Course Administrator", umiddelbart min afsluttede MA på Goldsmiths University. Jeg fungerede som studiesekretær, registrerede og talte med ansøgere. Planlagde og gennemførte i samarbejdet med uddannelseslederne samtaler med nye studerende. Desuden var jeg PA for Psykologiprofessor Amal Rabah.
Jeg lavede også databaser i Access og Excel. Disse kundskaber er nu lidt rustne, men kan hurtig støves af.
Arbejdsområde: Administration
Periode: september 2002 - maj 2004
1993 - 1994

Projektmedarbejder

Virksomhedsnavn skjult

Jeg var projektmedarbejder på Afrikakontoret. Et samarbejde mellem Folkekirkens Nødhjælp, Red Barnet og Røde Kors. Arbejdet var i direkte forlængelse af mit arbejde for Operation Dagsværk og jeg blev headhuntet til stillingen. Arbejdet bestod i at udvikle undervisningsmateriale samt at rejse rundt i landet sammen med en konsulent og spille rollespil omkring unges livsvilkår i Somalia med bl.a efterskole og Gymnasieelever.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: august 1993 - august 1994
Mine kompetencer
Evner
både mac og pc kyndig effektiv humoristisk indlevelse ledelse lyttende multitasking overblik procesdesign projektdesign
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk norsk svensk tysk
Mine præferencer
Jobtype
Vikariat
Arbejdsområde
Undervisning
Geografi
Storkøbenhavn
Lønønske
30.000 DKK / måned
Kontakt mig!