Jeg er ikke bange for nye udfordringer, da udfordringer skaber karakter og udvider vores horisont til at forstå os selv, og omverden bedre. Det handler om at kaste sig ud i livet og tro på at ting nok skal finde fodfæste, mens man bliver klogere hen af vejen. Så længe man ikke er bange for at spørge om hjælp.

#Energisk #Udfordringer #NyViden #Socialrådgiverstuderend #Studiejob #Aalborg  

Opdateret 27. november 2021
Min uddannelse
2021 - 2025

Professionsbachelor, Socialrådgiver

Aalborg Universitet

Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: oktober 2021 - marts 2025
Min erhvervserfaring
2019 - 2021

Sales-/ collection officer

Novum bank Limited

Jeg flyttede senere til Malta hvor jeg startede arbejde i Novum Bank Limited, hvor jeg arbejdede på det danske marked ved produktet Cashper.dk. Her startede jeg i salg og hjalp kunder igennem låneprocessen både med forståelse af vilkår og de tekniske problemer der kunne opstå. Dette foregik telefonisk, sms, mail og livechat for at sikre den bedste mulige service. Senere hen rykkede jeg over i indfrielsesafdelingen (collection) hvor jeg stod for indsamling af lånebeløberne. Her var der tale om at tale med kunderne telefonisk, sms, mail og livechat for at lave aftaler med tilbagebetaling, forklaring af deres lånevilkår og ændringer i deres låneaftale, yderemer stod jeg også for at videresende sager til collectia, hvis betaling ikke foregik som aftalt i henhold til den indgåede aftale.
Jobbet gav mig erfaring med kommunikation med kunder, forståelse af aftale indgåelse, indhentning af penge men også rådgivning af de bedste mulige løsning for tilbagebetaling og gav mig en bredere forståelse af lovgivning med henblik på fx GDPR.
Arbejdsområde: Salg
Periode: maj 2019 - juli 2021
2015 - 2019

Assistance

Skoringen fields

I skoringen arbejde jeg først som ungarbejder på lager. Her stod jeg for varemodtagelse, rykke lager og stille varer på plads. Senere hen blev jeg oplært i salg, og fungerede både ved salg til kunder og lager arbejde. Dette byggede mine evner indenfor opbygning af en lager og planlægning af plads til kommunikation med kunder, og en produktforståelse og mersalg af plejeprodukter.
Arbejdsområde: Salg
Periode: januar 2015 - maj 2019
2014 - 2015

Delikatesse ungarbejder/ Nonfood

Føtex Kokkedal

Jeg har arbejdet i Føtex da jeg var yngre i folkeskolen, her vekslede jeg mellem nonfood afdelingen og delikatessen. Det skabte en bred vifte af erfaring både inde fra salg, opgørelse af lager og tilberedning af smørebrød og kommunikation mellem kunder
Arbejdsområde: Salg
Periode: januar 2014 - januar 2015
Mine kompetencer
Evner
kundeforståelse mersalg online banking salg og service
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Human Resources Socialvæsen
Geografi
Nordsjælland
Lønønske
4.000 DKK / måned
Kontakt mig!