Med mig som kollega, får i en kollega der er omstillingsparat og elsker at lære nyt. I vil opleve at jeg engagere mig hurtigt i min arbejdsplads og kollegaer, og giver mig gerne ekstra for at alle ender mødes.

loyal teamplayer analytisk grundig  

Opdateret 14. marts 2022
Min uddannelse
2019 - 2022

Professionsbachelor (PBA)

Ervhervsakademi - Kolding, IBA

Professions bachelor i International handel og markedsføring, 2020-2022
IBA Erhvervsakademi, Kolding.
På overbygningen af markedsføringsøkonomen byggede jeg videre på mine kompetencer. Hvor vi fx gik mere i dybden med de organisatoriske vurderinger af virksomhedens markedsføringsstrategi og brandmangement.
Som afslutning på valgfaget digital marketing, havde vi et projekt med den nystartet drone virksomhed Helios, hvor vi skulle komme med vores strategi for hvordan de skulle
ramme deres målgruppe og opbygge deres SoMe. Den endelige strategi præsenterede vi for virksomheden til eksamen, der foregik på engelsk.

Praktik: Under min praktik ved OT Bolig har jeg arbejdet meget selvkørende og selvstændigt. Jeg brugte en stor del af tiden på SEO, derudover har jeg skrevet blog indlæg, samt produceret og delt div. SoMe content.

Valgfag:
Digital marketing
Brandmangement

Kompetencer:
Nogle af de faglige kompetencer jeg har fået gennem uddannelsen og praktik er bl.a overholdelse af deadlines, hvordan jeg bedst prioritere tid og opgaver. Kommunikation med mange forskellige mennesker, på en uddannelse med flere forskellige nationaliteter, lærte jeg meget om hvordan vores kultur forskelle også påvirker måden vi opfatter tingene på. En af de vigtigste personlige kompetencer jeg har tilegnet mig under min praktik er fx hvor vigtigt det er for mig at have kollegaer. Det giver mig motivation og energi at have kollegaer at spare med.
Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: august 2019 - januar 2022
2017 - 2019

Markedsføringsøkonom

Ervhervsakademi - Kolding, IBA

Markedsføringsøkonom, IBA Erhvervsakademi, Kolding.

Som markedsføringsstuderende lærte jeg bl.a. at analysere virksomhedens position på markedet, økonomistyring samt udarbejde og udføre markedsføringsstrategi.

Praktik: Under min praktik ved City Kolding arbejdede jeg meget selvstændigt, hvor jeg bl.a. arbejdede med foreningens sociale medier. Efter min første Facebook kampagne oplevede City Kolding en stigning i interaktioner med 518% og rækkevidde for opslag steg med 190%

Projekter: Vi har arbejdet med 6 forskellige cases, der har underbygget teorien fra undervisningen. Fx case 4 - Marketings miks, om Adformation:
Udarbejdede en kreativ strategi med et stærkt budskab.
Præsentation af ideer til kommunikation.
Udarbejdelse af mikrosite til lancering deres nye markedsføring. Vores gruppe blev udvalgt til at præsentere projektet, på engelsk, for Adformation. Der var dog ingen af de andre fra min gruppe der ønskede at deltage, så jeg lavede præsentationen selv.

Kompetencer:
Nogle af de faglige kompetencer jeg fik under min praktik er bl.a anvendelse af teorier i praksis, hvordan planlægger og udruller jeg en marketing strategi. Og hvordan jeg bedst muligt kommunikere for virksomheden internt og eksternt.
Samt brug af social medierne
Facebook.
Instagram.
LinkedIn.
Snapchat.
TikTok.
Af personlig kompetencer, jeg blev bevidst om, at jeg havde er: at jeg er detalje orienteret og omstillingsparat. Jeg fortsætter til opgaven er ordentligt og pænt udført, men samtidig har jeg nemt ved at skifte mellem opgaver, hvis der fx kommer en akut opgave.
Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: februar 2017 - januar 2019
Min erhvervserfaring
2022 - nu

Blomsterbinder

Eventforce Retail

Binder buketter i Føtex og Bilka fredag og lørdag. Det giver energi at komme ud og være til gavn fredag og lørdag. Så er jeg topmotiveret til at søge drømmejobbet resten af ugens dage.
Arbejdsområde: Salg
Periode: januar 2022 - nu
2021 - 2021

Marketingmedarbejder

OT Bolig- & Erhvervsudlejning

Under min praktik ved OT Bolig har jeg arbejdet meget selvkørende og selvstændigt. Jeg brugte en stor del af tiden på SEO, derudover har jeg skrevet blog indlæg, samt produceret og delt div. SoMe content.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: august 2021 - november 2021
2019 - 2019

Marketingmedarbejder

City Kolding

Under min praktik ved City Kolding arbejdede jeg meget selvstændigt, hvor jeg bl.a. arbejdede med foreningens sociale medier. Efter min første Facebook kampagne oplevede City Kolding en stigning i interaktioner med 518% og rækkevidde for opslag steg med 190%
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: august 2019 - november 2019
2010 - 2015

Blomsterdekoratør

Elises blomster

Prioritering af arbejdsopgaver - Fordele dagens gøremål, sikre deadlines overholdes.
Kunde kontakt og service - Lytte til kundens behov, ønsker, finde den rette løsning til den enkelte kunde.
Plantepleje og ordre - sørge for at butikken præsenterer sig optimalt, samt planlæggelse af efterfølgende dag.
Arbejdsområde: Salg
Periode: marts 2010 - juni 2015
2008 - 2010

Servicekoordinator

Middelfart VVS

Koordinering af montørernes arbejdsopgaver, planlægge arbejdsplan for igangværende opgaver, samt opfølgning på projekter.
Kunde kontakt - Det første ansigt/stemme kunden møder, besvare spørgsmål, booke arbejdsopgaver, opsøgende salg.
Kunde kontakt - Det første ansigt/stemme kunden møder, besvare spørgsmål, booke arbejdsopgaver, opsøgende salg.
Arkivering og vedligeholdelse af kundedatabase i C5.
Arbejdsområde: Administration
Periode: september 2008 - marts 2010
Mine kompetencer
Evner
brugt under praktik v. ot bolig har som servicekoordinator arbejdet med c5.
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk tysk forstås og tales på begynder niveau
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Kommunikation, Media & SoMe Marketing & Reklame
Geografi
Sønderjylland
Lønønske
25.000 DKK / måned
Kontakt mig!