Passioneret for en løsningsorienteret og nytænkende tilgang. Trives med flere bolde i luften i en vekslende hverdag bestående af alsidige opgaver. Opnår resultater og overholder deadlines med tillid under ansvar, åben dialog og selvstændighed.

Nøjagtig Systematisk Flair for IT Kreativ Nysgerrig Detaljeorienteret Service  

Opdateret 27. august 2022
Min uddannelse
2015 - 2017

Serviceøkonom

Zealand Business College - ZBC

Uddannelsesområde: Organisation & Ledelse
Periode: august 2015 - juli 2017
Min erhvervserfaring
2020 - nu

Driftsleder

Virksomhedsnavn skjult

Leder for den daglige drift sideløbende med ledelse af et mindre team. Af opgaver internt kan fremhæves en selvstændig rolle med administrative opgaver i bred form; Dvs. fakturaer, indkøb af forbrugsvarer + opfølgning af disse, vedligehold af serviceaftaler, almen leverandørkontakt, styring af arbejdsværktøjer, udformning af retningslinjer samt sikring af procedurer til eksekveringen i dagligdagen. Ydermere kan nævnes IT opretholdelse samt lagerstyring.
Eksternt kan fremhæves kunde- og leverandørkontakt.
I forbindelse med ledelse fremgår planlægning af dagligdagen sammen med mit team i butiks- og teammæssig forstand til fordel for opsatte målsætninger. Dertil tilkommer Jobsamtaler, MUS-samtaler og bemandingsplanlægning.
Arbejdsområde: Salg
Periode: august 2020 - nu
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Administration Data & Analyse Forskning & Udvikling IT - Software Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Ledelse & Planlægning Marketing & Reklame Organisation & Forening Rådgivning & Support
Geografi
Sydsjælland & Øer
Kontakt mig!