Intuitiv arkitekt med sans for at skabe harmoniske rum, som giver mennesker en følelse af fred og tryghed. Jeg har en forkærlighed for enkelhed, naturlige materialer, og det gode liv; et liv fyldt med nærvær, minder og kærlighed.

Opdateret 07. november 2023
Min uddannelse
2014 - 2020

Arkitekt

Anden uddannelsesinstitution i Danmark

Uddannelsesområde: Arkitektur, Kunst & Design
Periode: oktober 2014 - juni 2020
Min erhvervserfaring
2022 - nu

arkitekt

Rosa Eluna

Jeg startede i 2021 min egen virksomhed op, hvor jeg bl.a. har jeg et længerevarende samarbejde med et levefællesskab på Sjælland, hvor jeg har tegnet helhedsplan for udviklingen af grunden med nye parceller, udvidelse og renovering af de eksisterende bygninger, samt skitsering af nye boliger. Desuden har jeg tegnet og rådgivet på diverse renoveringsprojekter af private boliger.

Jeg har desuden haft freelance opgaver med grafisk design til bøger, logoer og online marketing.

Selvom det har været et sjovt og lærerigt år som selvstændig med gode projekter, kan jeg mærke, at jeg savner fællesskabet på arbejdspladsen, stabiliteten og glæden ved at være et fast team og løfte projekter sammen.
Arbejdsområde: Arkitektur & Design
Periode: juni 2022 - nu
2020 - 2021

arkitekt

Himmelbjerggaarden, WeCreation

Det første år efter jeg blev uddannet arbejdede jeg på Himmelbjerggaarden, et nordisk inspirationscenter for bæredygtig udvikling, her havde jeg rollen som arkitekt, SoMe ansvarlig, event planner og vært for op til 14 workaways af gangen. Det var en naturlig forlængelse af at bo i levefællesskabet at tage større del i arbejdet med at udvikle stedets rumlige og menneskelige vision.

Himmelbjerggaarden er et nordisk inspirationscenter for bæredygtig udvikling i Søhøjlandet, udover at arbejde der, boede jeg også i levefællesskabet i 2½ år.

Himmelbjerggaardens vision har rødder i 2030 verdensmålene, de skaber kunst og kultur arrangementer i naturen og er også vært for diverse retræter bl.a. for dansk center for mindfulness.
Arbejdsområde: Arkitektur & Design
Periode: juli 2020 - juni 2021
2017 - 2018

arkitekt praktikant

Arkitema Architects

I det sidste halvår af 2017 var jeg praktikant hos Arkitema, hvor jeg startede som en del af deres daværende aktørinvolverings-afdeling og senere var en del af landskabsafdelingen samt var forbi konkurrenceafdelingen nogle uger. Jeg var dermed både med til at skabe workshops til involvering af lokalsamfund i forbindelse med en helhedsplan til Ringkøbing, samt var med til at tegne helhedsplanen. Og jeg var med til at tegne en konkurrence til en skole. Virkelig spændende opgaver og mega gode teams at arbejde sammen med.

Frivillig
I begyndelsen af 2017 var jeg frivillig på projektet "Naturby Gjern", hvor jeg i samarbejde med de andre aktører samskabte en udviklingsplan for Gjern.
Arbejdsområde: Arkitektur & Design
Periode: marts 2017 - januar 2018
Mine kompetencer
Evner
adobe pakken biodiversitet design design for alt liv helhedsplaner historiefortælling holistisk arkitektur naturlige materialer planlægning plantegninger sketchup skitsering visualiseringer vray
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Arkitektur & Design
Geografi
Udlandet (øvrige)
Kontakt mig!