Jeg er kvalificeret til at understøtte jeres rekrutteringsprocesser fra start til slut, da jeg har praktisk erfaring og derved forståelse for, hvad rekrutteringsprocessen indebærer. Af natur er jeg meget struktureret, detaljeorienteret, smilende og imødekommende. Jeg har et positivt sind, som jeg altid tager med mig på arbejdet.

Opdateret 14. september 2022
Min uddannelse
2019 - 2021

Cand.mag. i International Virksomhedskomm.

Syddansk Universitet (SDU)

Uddannelsen gav mig viden og kompetencer inden for fagområder såsom HR, kommunikations- og kampagneplanlægning, visuelt design, organistionskultur- og analyse. Under uddannelsen havde jeg praktikforløb/studiejob i HR og Uddannelse i Odense Kommune, hvor jeg arbejdede med Employer Branding og rekruttering af kommunens elever.
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: september 2019 - juni 2021
2016 - 2019

BA i Designkultur og økonomi

Syddansk Universitet (SDU)

Uddannelsen gav mig viden og kompetencer inden for fagområder såsom mode og bæredygtighed, designhistorie, forbrugeradfærd, marketing og kommunikation. På uddannelsen blev jeg hurtigt klar over, at det særligt var kommunikation og HR-relaterede fag, der havde min interesse.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2016 - juni 2019
Min erhvervserfaring
2020 - 2021

Studentermedhjælper i HR og Uddannelse

Odense Kommune

Jeg arbejdede med tekstforfatning, SoMe og rekruttering af kommunens elever. Jeg havde ansvaret for at udarbejde procesplaner, stillingsopslag og annonceringer på diverse jobportaler og sociale medier, screene kandidater og afvikle jobsamtaler i fællesskab med mine kollegaer.
Arbejdsområde: Human Resources
Periode: august 2020 - juni 2021
2014 - 2020

Salgsassistent

H&M Hennes & Mauritz A/S

Mine arbejdsopgaver bestod af kundeservice, kassebetjening, rådgivning og vareopfyldning.
Arbejdsområde: Salg
Periode: april 2014 - december 2020
Mine kompetencer
Evner
ambitøs ansvarsfuld detaljeorienteret employer branding facebook human resources instagram interview kommunikation kommunikativ kundeservice linkedin lærenem målrettet refleksiv rekruttering serviceminded smilende sociale medier some spørgeskema struktureret tekstforfatning udadvendt
Sprog på arbejdsniveau
dansk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob Vikariat
Arbejdsområde
Administration Human Resources Kommunikation, Media & SoMe Marketing & Reklame
Geografi
Fyn
Kontakt mig!