Min uddannelse
2018
-
2020
Anden lang videregående udd.
Københavns Universitet
M.Sc. Food Innovation & Health - Specialeområde indenfor optimering af produkter og implementering af nye eller alternative ingredienser i overensstemmelse med stategiske overvejelser.
Uddannelsesområde:
Fødevarer & Veterinær
Periode:
oktober 2018
-
august 2020
2014
-
2018
Professionsbachelor, Ernæring & Sundhed
Professionshøjskolen Metropol, University College
Specialviden indenfor projektledelse, produktudvikling, kvalitet og hygiejne, næringsindhold samt forbrugerforståelse.
Uddannelsesområde:
Fødevarer & Veterinær
Periode:
september 2014
-
januar 2018
Min erhvervserfaring
Mine kompetencer
Evner
d4
forskning
frostvarer
fødevarer
fødevarevidenskab
haccp
innovation
kommunikation
kvalitetsstyring
manufacturing operation management
marketing
microsoft office
new product development
produktinnovation
projektplanlægning
projektstyring
research & development
sensorik
sustainability
teamwork
Sprog på arbejdsniveau
dansk
engelsk
norsk
svensk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Forskning & Udvikling
Geografi
Nordsjælland
Storkøbenhavn
Vestsjælland
Østsjælland
Lønønske
34.000 DKK / måned
Læs mere / links