Som dedikeret specialist i fødevareinnovation, brænder jeg for produktudviklingen og hvor det kan bære hen. Jeg har evnerne til at konvertere gode idéer til specifikke produkter, agere som projektleder ved optimeringer og modifikationer i produktionen, og ligeledes udarbejde forretningsmodeller og formulere skarpe marketingsværdier.

Fødevarer Innovation Produktudvikling Projektledelse FMCG Kvalitet Fødevareteknologi Ingredienser R&D  

Opdateret 21. februar 2023
Min uddannelse
2018 - 2020

Anden lang videregående udd.

Københavns Universitet

M.Sc. Food Innovation & Health - Specialeområde indenfor optimering af produkter og implementering af nye eller alternative ingredienser i overensstemmelse med stategiske overvejelser.
Uddannelsesområde: Fødevarer & Veterinær
Periode: oktober 2018 - august 2020
2014 - 2018

Professionsbachelor, Ernæring & Sundhed

Professionshøjskolen Metropol, University College

Specialviden indenfor projektledelse, produktudvikling, kvalitet og hygiejne, næringsindhold samt forbrugerforståelse.
Uddannelsesområde: Fødevarer & Veterinær
Periode: september 2014 - januar 2018
Min erhvervserfaring
2022 - 2023

Produktudvikler

Espersen

Udvikling og modification af fiskeprodukter, ansvarlig for klargøring af autorisation i forbindelse med nye udviklingsfaciliteter, samt rådgivende funktion på bæredygtighedsprojekter.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: juni 2022 - marts 2023
2021 - 2022

Konsulent (projektansættelse)

Teknologisk Institut/ DMRI

Projektstyring og eksekvering af sensoriske undersøgelser i forbindelse med produktudvikling samt rådgivning i forbindelse med bæredygtighedsprojekter, forbrugeradfærd og rengøringsprojekter. Dertil to udgivelser i Fødevaremagasinet i marts og april 2022.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: oktober 2021 - marts 2022
2017 - 2021

Marketingskoordinator

AKTIESELSKABET TH. WESSEL & VETT. MAGASIN DU NORD

Strategisk og operationel marketing af gourmetfødevarer i samarbejde med afdelings +100 leverandører.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: september 2017 - marts 2021
2020 - 2020

Forskningsassistent

Københavns Universitet (KU)

Færdiggørelse og publicering af forskningsundersøgelser i forlængelse af specialearbejde vedrørende produktudvikling og implementering af nye ingredienser. Arbejdet resulterede i følgende videnskabelige artikel: Consumer Interest in Hummus Made From Different Pulses: Effects of Information About Origin and Variety Seeking Tendency, International Journal of Gastronomy and Food Science, juli 2022.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: august 2020 - oktober 2020
2016 - 2017

Praktikant & Studentermedhjælper

DTU Food

Udvikling af måleværktøj og gennemgang af data i forbindelse med de nationale kostundersøgelser.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: april 2016 - august 2017
2017 - 2017

Praktikant

STRYHNS A/S

Praktik i forbindelse med uddannelse. Arbejdsområder indbefatter receptudvikling og -optimering samt brugen af sensoriske analyser som redskab.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: april 2017 - juni 2017
Mine kompetencer
Evner
d4 forskning frostvarer fødevarer fødevarevidenskab haccp innovation kommunikation kvalitetsstyring manufacturing operation management marketing microsoft office new product development produktinnovation projektplanlægning projektstyring research & development sensorik sustainability teamwork
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk norsk svensk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Forskning & Udvikling
Geografi
Nordsjælland Storkøbenhavn Vestsjælland Østsjælland
Lønønske
34.000 DKK / måned
Kontakt mig!