Jeg er uddannet indenfor kvalitativ og kvantitativ analyse fra studiets side af. Jeg er kompetent indenfor dataindsamling, ved hjælp af spørgeguides og skemaer, interviews, fokusgrupper m.m.. Jeg erfaring med kvantitativ data og brugen af SurveyXact, Nvivo og SPSS. Jeg er interesserer mig for analyse, behovsafdækning, og konkrete indsigter.

analytisk struktureret omstillingsparat databehandling dataindsamling kvalitative metoder systematisk  

Opdateret 14. juni 2023
Min uddannelse
10
2020 - 2023

Cand.scient.anth.

Københavns Universitet

Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 2020 - februar 2023
Min erhvervserfaring
2021 - 2022

Freelance Transskribent

Arbejdede som Freelance Transskribent for diverse forskning og PhD projekter. Jeg har fået erfaring med at håndtere store mængder data. Formulere og formidle viden derom, både skriftligt og mundtligt, på engelsk såvel som på dansk. Brug af Nvivo til data systematisering og strukturering. Endvidere er jeg kompetent i opsummeringer og redegørelser af data, samt at øjne mønstre og tendenser, der figurerer deri.
Arbejdsområde: Forskning & Udvikling
Periode: september 2021 - november 2022
2020 - 2020

Lærervikar

Øster Farimagsgade Skole

Arbejdede som lærervikar, hvor jeg i et halvt år var fast klasselærer for en fjerde og sjette klasse i Engelsk, Historie, Geografi og delvist Dansk. Fik skærpede mine formidlingsevner, egenskaben i at målrette læring og viden efter modtagerne. Strukturering og opbygning af undervisningsplan.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: januar 2020 - oktober 2020
2017 - 2018

Survey Data Collector

Dansk Analyse Institut

Kontaktede deltagere i målgrupper for relevante undersøgelser og indsamlede svar på spørgeskema til videre analyse. Erfaring med identifikation af korrekt population til undersøgelser. Spørgsmål og interview teknikker.
Arbejdsområde: Data & Analyse
Periode: maj 2017 - september 2018
Mine kompetencer
Evner
analytisk data databehandling dataindsamling formidling formulering kvalitative metoder kvantitative metoder omstillingsparat samfundsvidenskab selvledelse struktureret teamplayer
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob Graduate/trainee
Arbejdsområde
Data & Analyse Forskning & Udvikling Human Resources Internet & Multimedia Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Organisation & Forening Politik & Samfund
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!