Salgsprofil som altid vil sælge mere end det forventede. God til, at bevare overblikket ser muligheder og eksekverer hurtigt.

tillidsvækkende analyserende målrettet løsningsorienteret eksekverer  

Opdateret 17. marts 2023
Min uddannelse
2017 - 2019

Anden kort videregående udd.

Anden uddannelsesinstitution i Danmark

Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: august 2017 - august 2019
Min erhvervserfaring
2017 - 2022

Sales manager

Bestseller

Mit navn er Ediz, jeg er udannet salgselev ved bestseller, jeg har primært arbejdet internationalt gennem de sidste 7 år. Jeg har kun været i modebranchen, men har stort indsigt i alle brancher da jeg er en nysgerrig person.
Jeg går meget op i, at lytte til kunden. Kundens behov kommer først, og det er vigtigt for mig, at yder en god service, men endnu vigtigere, at min ydelse sikrer at mine kunder skabe vækst.


Jeres kunder vil få en partner som altid møder dem i øjenhøjde og sørger for, at vi opnår de bedste salgsresultater. Jeg ser oftest ikke, kunder som kunder, men som et team der sammen skaber de bedste rammer for begge parter. Jeg passer på mine kunder og sørger for, at hjælpe dem, når der skal slukkes ildebrand, det hjælper mig med at sikrer, at de altid kommer til mig først, når der opstår ildebrand en anden gang, så står jeg forrest af alle konkurrenter. Kunden skal føle sig tryg i mine hænder og vide, at de altid kan regne mig og mine produkter.
Arbejdsområde: Salg
Periode: august 2017 - marts 2022
Mine kompetencer
Evner
forhandlingsteknik intiativtager overbevisende produktiv
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk tyrkisk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Eksport Salg
Geografi
Midtjylland Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!