Jeg er en pragmatisk, løsningsorienteret, stabil jurist med et højt fagligt niveau, gode samarbejdsevner og godt humør.

Opdateret 03. april 2023
Min uddannelse
1998 - 2005

Cand.jur.

Københavns Universitet

Uddannelsesområde: Jura
Periode: august 1998 - februar 2005
Min erhvervserfaring
2015 - nu

Fuldmægtig/ specialkonsulent

Virksomhedsnavn skjult

Sundhedsstyrelsen blev i 2015 opsplittet og Styrelsen for Patientsikkerhed blev oprettet, hvor jeg fortsatte først i Tilsyn og Rådgivning Øst og senere (nu) i vores sundhedsjuridiske afdeling. Her har jeg arbejdet med individtilsynet, som er tilsynet med sundhedspersoner, der kan have et egnethedsproblem som fx misbrug af rusmidler eller et fagligt problem, der kan udgøre en fare for patientsikkerheden. Siden 2016 har jeg primært beskæftiget mig med kvalitet og sikkerhed ved håndteringen af blod, væv og celler til brug i den menneskelige organisme. For nuværende arbejder jeg med et forordningsforslag til ny regulering af "substanser af menneskelig oprindelse", der indebærer udarbejdelse af grund- og nærhedsnotat, ØU-sag, oplæg til sundhedsattechen til forhandlinger af danske prioriteter mv. Herudover har jeg været fagområdeansvarlig for håndtering af aktindsigter efter offentlighedsloven og forvaltningsloven, og underviser på vores interne introduktionsuddannelse i opfølgning på campus-kursus om primært forvaltningsloven.
Arbejdsområde: Jura
Periode: oktober 2015 - nu
2007 - 2015

Fuldmægtig

Virksomhedsnavn skjult

Fuldmægtig i Enhed for Tilsyn, hvor jeg beskæftigede mig med en lang række sundhedsjuridiske problemstillinger primært plejehjemstilsyn, forbeholdt virksomhed og titelbeskyttelse, substitutionsbehandling og stofmisbrug, retsmedicin og psykiatriret. Jeg varetog i samarbejde med en sundhedsfaglig kollega evalueringen af tvangsforanstaltningen "oppegående tvangsfiksering" som følge af torturkommissionens besøg på Sikringsafdelingen, Nykøbing Sjælland, der medførte en ændring af psykiatriloven. Arbejdede endvidere med området kvalitet og sikkerhed ved håndtering af blod, væv, celler og organer til anvendelse i den menneskelige organisme.
Arbejdsområde: Jura
Periode: april 2007 - oktober 2015
2005 - 2007

Fuldmægtig

Virksomhedsnavn skjult

Fuldmægtig, cand. jur. i studiekontoret, hvor jeg behandlede ansøgninger om opholds- og arbejdstilladelse for udenlandske studerende. Senere ansvarlig for ansøgninger fra udenlandske forskere, der skulle have ophold- og arbejdstilladelse i Danmark. Arbejdede i en kortere periode også med ansøgninger til ophold som au-pair.
Arbejdsområde: Jura
Periode: marts 2005 - marts 2007
Mine kompetencer
Evner
gode samarbejdsevner også på tværs af fagligheder grundig humoristisk høj kvalitet i arbejdet højt fagligt niveau løsningsorienteret nysgerrig omstillingsparat overblik pragmatisk ser detaljen uformel videnbegærlig
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Jura
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!