Profil #276983

Jeg trives bedst i et arbejdsmiljø med gode sparringsmuligheder mellem kollegaer, hvor man lytter og støtter hinanden, og bevarer det gode humør

Ansvarlig detaljeret men bevarer overblik Produktudvikling kvalitetssikring fødevaresikkerhed fuld af energi  

Opdateret 08. maj 2023
Min uddannelse
2020 - 2023

Cand.techn.al.

Københavns Universitet

Kandidat i fødevarevidenskab med specialisering i mejerividenskab og teknologi. Viden om forvaltning af fødevaresikkerhed i overensstemmelse med internationale certificeringsordninger, anvendelse af udstyr til fødevareforarbejdning og metoder til overvågning af fødevareprocesser, juridiske konsekvenser af fødevareproduktion, innovation i fødevareindustrien, fysiologien og genetikken af relevante mikroorganismer bag fødevareproduktion, analyse og vurdering af indsamlede data. Praktisk daglig drift, laboratoriepraksis, kommunikation med både fagfolk og lægfolk på forskellige niveau.
Uddannelsesområde: Fødevarer & Veterinær
Periode: september 2020 - januar 2023
2017 - 2020

BSc. Fødevarevidenskab

Københavns Universitet

Bachelor i fødevarer og ernæring med specialisering i kvalitet og teknologi. Viden om grundlæggende love og principper inden for kemi, biokemi og mikrobiologi, fysik ved forarbejdning, opbevaring og anvendelse af levnedsmidler. Råvarekvalitet og kontrol af mikroorganismers vækst og gavnlige anvendelse i fødevaresystemer. Laboratoriepraksis: gennemføre forsøg/analyser inden for fagområdet.
Uddannelsesområde: Fødevarer & Veterinær
Periode: september 2017 - august 2020
Min erhvervserfaring
2020 - 2020

Mejeriingeniør praktik

Virksomhedsnavn skjult

Erfaring med support til daglig produktion af friske flydende mejeriprodukter ved styring af flow processer, udstyr, HACCP, kontrol af produktstandardisering (fat, protein), evaluering af produktkvalitet i batch, håndtering afvigelser og forebyggelse af fejl, laboratoriepraksis (prøver), membrane separation (UF, RO), CIP.
Arbejdsområde: Produktion
Periode: oktober 2020 - december 2020
Mine kompetencer
Evner
kvalitetsstyringssystemer laboratorie produktion
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob Graduate/trainee Praktikplads Vikariat
Arbejdsområde
Indkøb Naturvidenskab Produktion
Geografi
Storkøbenhavn Vestsjælland Øresundsregionen Østsjælland
Lønønske
43.000 DKK / måned
Kontakt mig!