Min uddannelse
2020
-
2023
Cand.techn.al.
Københavns Universitet
Kandidat i fødevarevidenskab med specialisering i mejerividenskab og teknologi. Viden om forvaltning af fødevaresikkerhed i overensstemmelse med internationale certificeringsordninger, anvendelse af udstyr til fødevareforarbejdning og metoder til overvågning af fødevareprocesser, juridiske konsekvenser af fødevareproduktion, innovation i fødevareindustrien, fysiologien og genetikken af relevante mikroorganismer bag fødevareproduktion, analyse og vurdering af indsamlede data. Praktisk daglig drift, laboratoriepraksis, kommunikation med både fagfolk og lægfolk på forskellige niveau.
Uddannelsesområde:
Fødevarer & Veterinær
Periode:
september 2020
-
januar 2023
2017
-
2020
BSc. Fødevarevidenskab
Københavns Universitet
Bachelor i fødevarer og ernæring med specialisering i kvalitet og teknologi. Viden om grundlæggende love og principper inden for kemi, biokemi og mikrobiologi, fysik ved forarbejdning, opbevaring og anvendelse af levnedsmidler. Råvarekvalitet og kontrol af mikroorganismers vækst og gavnlige anvendelse i fødevaresystemer. Laboratoriepraksis: gennemføre forsøg/analyser inden for fagområdet.
Uddannelsesområde:
Fødevarer & Veterinær
Periode:
september 2017
-
august 2020
Min erhvervserfaring
Mine kompetencer
Evner
kvalitetsstyringssystemer
laboratorie
produktion
Sprog på arbejdsniveau
dansk
engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob
Fuldtidsjob
Graduate/trainee
Praktikplads
Vikariat
Arbejdsområde
Indkøb
Naturvidenskab
Produktion
Geografi
Storkøbenhavn
Vestsjælland
Øresundsregionen
Østsjælland
Lønønske
43.000 DKK / måned
Læs mere / links