Jeg betragter mig selv som lidt af en førerhund, jeg har nemlig tendens til at gå forrest om så det er i gruppesammenhænge, i forbindelse med ibrugtagning af nye teknologier eller noget helt tredje.

Opdateret 27. august 2024
Min uddannelse
9
2022 - 2024

Cand.it. IT, Kommunikation og Organisation

Aarhus Universitet

Uddannelsesområde: Organisation & Ledelse
Periode: september 2022 - juni 2024
11
2019 - 2022

BA i Organisatorisk Læring

Aalborg Universitet

Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2019 - juni 2022
Min erhvervserfaring
2023 - 2024

Aktivitetsleder

Røde Kors

Jeg var ansvarlig for pårørendestøtten og besøgstjenesten. Mine primære arbejdsopgaver bestod af rekruttering af frivillige såvel som samarbejdspartnere, personlige samtaler med de frivillige for at sikre et godt match mellem dem og de udsatte borgere. Jeg har også været ansvarlig for faciliteringen af udviklingskurser og diverse frivilligmøder.
Arbejdsområde: Ledelse & Planlægning
Periode: oktober 2023 - juli 2024
2018 - 2019

Serviceassistent

Maxi Zoo

Hos Maxi Zoo lærte jeg meget om kundeservice og lagerlogistik. I Maxi Zoo koncernen er der et stort fokus på kunderne, jeg brugte derfor meget tid på at rådgive den enkelte kunde for at finde lige det der passede til deres kæledyrs behov. For at kunne give kompetent vejledning, skulle jeg bl.a. gennemføre nogle obligatoriske E-learnings kurser om alle produkterne, som bliver solgt i butikken. Desuden var jeg med til optælling af varer, bestilling af varer og skulle kontakte kunder, når deres bestilling var kommet til butikken.
Arbejdsområde: Salg
Periode: juni 2018 - juli 2019
2015 - 2015

Kundeservicemedarbejder

McDonald's Danmark ApS

Jeg har i mit arbejde hos McDonalds tilegnet mig kompetencer indenfor bl.a. kundeservice, kommunikation og samarbejde. Jeg stod i fronten og havde derfor direkte kontakt til kunden og modtog ordre.
Hos McDonalds kan der være særlig travlt omkring aftensmadstid, jeg blev derfor vant til at håndtere mange ordre af gangen, bevare overblikket og kommunikere med køkkenet.
Arbejdsområde: Salg
Periode: april 2015 - januar 2015
Mine kompetencer
Evner
digitalisering hr it ledelse projektledelse
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Data & Analyse Forskning & Udvikling Human Resources IT - Netværk & Telekomm. Ledelse & Planlægning Projektledelse Rådgivning & Support
Geografi
Nordjylland
Kontakt mig!