Passioneret og kreativ designer med stærke færdigheder inden for bruger- centreret design og et skarpt øje for æstetik og detaljer. Jeg stræber efter at skabe engagerende og innovative løsninger, der imødekommer brugernes behov og skaber værdi. Jeg er samarbejdsorienteret og søger altid efter muligheder for at udvikle min viden og færdigh

UX Webudvikling Kreativ tænkning Brugercentreret design  

Opdateret 31. maj 2024
Min uddannelse
2022 - 2024

Professionsbachelor (PBA)

Københavns Erhvervsakademi - KEA

PBA - DIGITAL KONCEPTUDVIKLING
På uddannelsen Digital Konceptudvikling lærer man at udvikle og implementere digitale koncepter og løsninger med fokus på teknologi, forretningsudvikling og brugerinddragelse.
Som led i uddannelsen har jeg været i et 10-ugers praktikforløb hos virksomheden DiGiDi.
Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: januar 2022 - januar 2024
2020 - 2022

Multimediedesigner

Københavns Erhvervsakademi - KEA

På multimediedesignuddannelsen har jeg arbejdet med digitale designprocesser, og fået færdigheder inden for front-end design, User Experience, content production samt forretnings- og teknologiforståelse.
Som led i uddannelsen har jeg været i et 10-ugers praktikforløb i marketings- afdelingen i center for kurser og uddannelse på Teknologisk Institut.
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: marts 2020 - januar 2022
Min erhvervserfaring
2023 - 2024

Studentermedhjælper

DiGiDi Digital Distribution

Efter endt praktikforløb som en del af min uddannelse, forsatte jeg i DiGiDi som studenter- medhjælper. Mine primære arbejdsopgaver har fokuseret på gennemgang, optimering og re-design med fokus på brugeroplevelsen for digidi.dk, .org og .se.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: november 2023 - januar 2024
2021 - 2023

Grafisk Studentermedhjælper

Teknologisk Institut

I dette job arbejdede jeg i marketingsafdelingen i center for kurser og uddannelse på Teknologisk Institut. Her arbejdede jeg med grafisk implemen- tering af visuel identitet på kommunikations- kanaler som website, email nyhedsbreve, sociale og lignende. Samt arbejdede jeg med grafisk design og opsætning af roll-ups, postkort og lignende til tryk.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: januar 2021 - juni 2023
Mine kompetencer
Evner
adobe creative suite cms css detaljeorienteret figma gode samarbejdsevner grafisk design html indholdsproduktion kreativ tænkning problemløsning prototyping seo user experience webdesign
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob Graduate/trainee
Arbejdsområde
Internet & Multimedia Kommunikation, Media & SoMe Marketing & Reklame
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!