Jeg har erfaring og kompetencer indenfor analysering, fødevarer, produktudvikling, kvalitetssikring, sensorik, hygiejne, mikrobiologi, projektorienteret samarbejde, ernæring, næringsdeklarering, sundhed, køkkenarbejde, kommunikation, kundeservice og kundevejledning samt formidling af sundhed og

Opdateret 05. november 2015
Min uddannelse
2009 - 2012

Cand.scient. i Gastronomi og Sundhed

Københavns Universitet

Uddannelsesområde: Fødevarer & Veterinær
Periode: september 2009 - december 2012
2009 - 2012

Cand.scient. i Gastronomi og Sundhed

Københavns Universitet

Uddannelsesområde: Fødevarer & Veterinær
Periode: september 2009 - december 2012
2006 - 2009

Professionsbachelor, Ernæring & Sundhed

Suhrs Seminarium, København

Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: januar 2006 - januar 2009
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
alle
Geografi
Bornholm Fyn Grønland & Færøerne Midtjylland Nordjylland Nordsjælland Storkøbenhavn Sydsjælland & Øer Sydvestjylland (Esbjerg) Sydøstjylland Sønderjylland Udlandet (Norge) Udlandet (Sverige) Udlandet (øvrige) Vestjylland Vestsjælland Øresundsregionen Østjylland (Aarhus) Østsjælland
Kontakt mig!