Profil #34826

Faglig stærk, engageret og resultatorienteret leder og økonom med 17 års erfaring fra Finansministeriet, Sundhedsministeriet, OECD og KL. Analyse, økonomisk styring og forhandling er mine styrker på politiske komplekse områder som sundhed, arbejdsmarked, uddannelse. Som leder er jeg handlekraftig, inddragende og sætter en klar retning.

analyse økonomisk styring offentlig forvaltning ministerbetjening kommunikation ledelse strategi sundhedspolitik og økonomi arbejdsmarked interessevaretagelse forhandling  

Opdateret 22. juni 2021
Min uddannelse
1997 - 2004

Cand.oecon. i Økonomisk Politik

Aarhus Universitet

Kandidatuddannelsen i nationaløkonomi havde fokus på bl.a. makroøkonomi, økonometri, velfærdsøkonomi og udviklingsøkonomi.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 1997 - maj 2004
Min erhvervserfaring
2017 - nu

Kontorchef

KL - Kommunernes Landsforening

Har udgjort sammen med én anden chefkollega den daglige ledelse af ca. 45 medarbejdere i KLs Arbejdsgiverpolitiske Center. Centret er ansvarlig for KLs arbejdsgiverpolitik, herunder overenskomstindgåelse (løn og pension), rådgivning, uddannelse/kompetence samt interessevaretagelse for det kommunale arbejdsmarked. Har bidraget til løsningen af overenskomstforhandlinger på det kommunale område samt sikret en øget offensiv retning for den kommunale arbejdsmarkedspolitik og interessevaretagelse bl.a. med fokus kommunernes rekrutteringsudfordringer. Har sat fokus på strategisk udvikling af centret i samarbejde med medarbejdere, herunder med fokus på konkrete mål, visioner og resultater for et styrket kommunalt arbejdsmarked og for centrets arbejdskultur.
Arbejdsområde: Økonomi & Forvaltning
Periode: august 2017 - nu
2013 - 2017

Kontorchef

Kontorchef for Sundhedsministeriets Kontor for Sundhedsøkonomi og Analyse med ansvar for bl.a. ministerbetjening; kvantitativ og kvalitativ analyse; økonomisk styring, struktur og ressourceoptimering på sundhedsområdet; ansvar for koordination i finanslovsforhandlinger og økonomiforhandlinger på sundheds- og ældreområdet; udviklet, forhandlet og implementeret konkrete reformudspil og handleplaner på sundhedsområdet. Har via stærkt fokus på medarbejdernes samarbejde og sparring med resten af ministeriet løftet ministeriets faglighed både analytisk og i forhold til sundhedsøkonomien generelt. Sikret et styrket fokus på strukturellel forbedringer samt brugen af ny teknologi og data i udviklingen af sundhedsvæsenet.
Arbejdsområde: Politik & Samfund
Periode: oktober 2013 - august 2017
2012 - 2013

Chefkonsulent

Dansk Arbejdsgiverforening

Chefkonsulent i Kontoret for arbejdsmarkedspolitik og kvalifikationer med ansvar for:
  • Medforfatter på Arbejdsmarkedsrapport 2012 ”Konkurrenceevne og offentlig forsørgelse i Danmark, Sverige, Tyskland, Holland og Storbritannien”.
  • Analyse, politikudvikling og interessevaretagelse på erhvervsuddannelsesområdet i koordination med DAs medlemmer
  • - DAs repræsentant i Erhvervsuddannelsesudvalget
    Arbejdsområde: Politik & Samfund
    Periode: august 2012 - oktober 2013
    2004 - 2012

    Chefkonsulent

    Finansministeriet Departemant

    Sundhedsøkonomisk kontor primært (chefkonsulent, specialkonsulent og fuldmægtig)
    Af opgaver og ansvar som special- og chefkonsulent var bl.a.:
  • Løbende minister- og sekretariatsbetjening i fht. regeringens økonomiudvalg, politiske forhandlinger, politiske møder mv.
  • Udarbejdelse af beslutningsgrundlag, kommunikation og forberedende materiale i fbm. politiske aftaler, politiske udspil og reformer
  • Udgiftsstyring, ressourceoptimering og effektivisering - mere velfærd for de samlede skattekroner
  • Udarbejdelse af analyser, rapporter og anbefalinger
  • Særligt resultat: forestod igennem flere år ministeriets koordination og forberedelse af økonomi- og finanslovsforhandlinger på sundhedsområdet. Bidrog årligt til regeringsudspil og budgetanalyser med direkte effekt på flere finanslove.
    Arbejdsområde: Politik & Samfund
    Periode: maj 2004 - juli 2012
    2007 - 2008

    Economist

    OECD

    Udstationering i OECD fra Finansministeriet - økonom i Development Co-operation Directorate
  • Forfatter af OECD/DAC’s første evaluering/analyse af den multilaterale ulandsbistand ”2008 DAC Report on Multilateral Aid”
  • Kortlægning af multilateral bistand, herunder medlemslandenes bistandsmidler, strategier, finansielle flows, bistandseffektivitet mv.
  • Samarbejde med flere af de store medlemslande, herunder USA, UK og Japan
  • - Præsentationer og kommunikation vedr. rapporten og dens resultater
    Arbejdsområde: Politik & Samfund
    Periode: november 2007 - december 2008
    Mine kompetencer
    Evner
    ambitiøs analytisk arbejdsom engagement handlekraftig kommunikation ledelse politisk tæft resultatorienteret robust samarbejde strategisk udadvendt visionær
    Sprog på arbejdsniveau
    dansk engelsk svensk
    Mine præferencer
    Jobtype
    Fuldtidsjob
    Arbejdsområde
    Administration Bank & Forsikring Data & Analyse Forskning & Udvikling Organisation & Forening Politik & Samfund Rådgivning & Support Topledelse Økonomi & Forvaltning
    Geografi
    Storkøbenhavn Øresundsregionen
    Lønønske
    65.000 DKK / måned
    Kontakt mig!