Profil #45129


Tekstforfatter Forandringsledelse Tilbudsskrivning Kontraktledelse Administration Projektledelse  

Opdateret 29. april 2023
Min uddannelse
11
2011 - 2013

Cand.merc.

Syddansk Universitet (SDU)

Cand. Merc. i strategi og organisation med en profil i ledelse
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 2011 - juni 2013
2008 - 2011

HA

Syddansk Universitet (SDU)

Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 2008 - juni 2011
Min erhvervserfaring
2018 - nu

Kontrakt- og Administrationschef

Virksomhedsnavn skjult

Jeg har ansvaret for at sikre, at vi følger kravene i vores kontrakt, og skal sikre at vi og vores kunde respekterer forbeholdene beskrevet i kontrakten.
I tilfælde af kontraktuelle problemstillinger, rejser jeg dem over for vores kunde i samarbejde med projektchefen og, hvis relevant, vores juridiske rådgivere.
Jeg indsamler dokumentation for og udarbejder opgørelser af ekstraarbejder i samarbejde med projektlederne, og forsvarer efterfølgende kravene over for vores kunde.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: december 2018 - nu
2013 - 2018

Projektkoordinator

Virksomhedsnavn skjult

Jeg startede som projektassistent med ansvar for dokumentation og hjalp med udvikling og drift af projektopbygningen. I denne proces blev jeg involveret i QHSE-ledelsen af projektet og fik ansvaret som QHSE koordinator. Samtidig blev jeg involveret i projektledelsen som sparringspartner og højre hånd for projektchefen, herunder i procesmæssige og kontraktuelle diskussioner, hvor jeg kunne give en anderledes synsvinkel i en organisation præget af teknisk personale. I forlængelse af mit øget ansvar fik jeg titel som projektkoordinator. Senest har jeg overtaget ansvaret for opgørelse af ekstraarbejder og udarbejdelse af kontraktuelle oplæg af forskellig karakter.
Jeg har opnået indsigt i projektledelse gennem et af landets største infrastrukturprojekter, fra kontraktuelle forhold til opstilling af arbejdsprocesser, samt erfaring med kundeforhold til en stor international hovedentreprenør, Alstom Transport, og en stor slutkunde, Banedanmark. Jeg har struktureret og opstillet arbejdsprocesser for projektet samt løbende sikret, at projektets dokumentation har været opdateret og i henhold til det kontraktmæssige krav.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: september 2013 - december 2018
Mine kompetencer
Evner
kontraktledelse projektledelse tekstforfatter
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
alle
Geografi
Østsjælland
Kontakt mig!