Efter i knap 13 år at have arbejdet med bank og realkredit i Nykredit, søger jeg nye udfordringer, hvor jeg kan bruge min erhvervede erfaring og samtidig udvikle både mine faglige og personlige kompetencer.

Opdateret 14. marts 2019
Min uddannelse
1995 - 2003

Cand.oecon.

Aarhus Universitet

• Den økonomiske metode er for mig et analytisk arbejdsredskab, der er anvendeligt i mange sammenhænge.
• De høje faglige krav har lært mig at fokusere og være præcis i min formidling af viden.
• Gennem min fagsammensætning, der har både bredde og dybde har jeg baggrund for både at grave dybt, men også at kunne se sammenhænge.
Uddannelsesområde: Økonomi & Revision
Periode: september 1995 - maj 2003
1994 - 1995

Kurser, efteruddannelse og andet

Anden uddannelsesinstitution i Danmark

Lederuddannelse ved Kristelig forbund for Studerendes (KFS) Ledertræningscenter (LTC) i Ødsted ved Vejle
• Gennem kursusforløbet, der vekslede mellem teoretisk undervisning på skolen og praktisk anvendelse af teorien på gymnasier og handelsskoler, har jeg fået stor viden i at omsætte teori til praksis.
• I de praktiske perioder hvor vi arbejdede i teams, men underviste alene, har jeg lært vigtigheden af at teamets medlemmer lærer af hinanden og bakker op om hinanden, så alle deltager også kan arbejde selvstændig.
Uddannelsesområde: Undervisning & Pædagogik
Periode: august 1994 - april 1995
Min erhvervserfaring
2018 - 2019

Senior Kreditspecialist

Virksomhedsnavn skjult

Som Senior Kreditspecialist i den Regionale kreditenhed, er min primære funktion bevillinger af større bank- og realkreditsager for erhvervs- og landbrugscentrene i Nord- og Midtjylland. Herudover indgår jeg i kreditsparring med erhvervs- og landbrugsrådgivere på centrene vedrørende eksisterende og potentielle kunder,
Desuden bidrager jeg også til at sikre og løfte kreditkvaliteten på centrene i hele regionen.
• Erfaring med screening af potentielle kunder i samarbejde med de kundeansvarlige for at sikre, at det er de rigtige/bedste kunder vi etablerer og udvider kundeforhold med.
• Sparringspartner og videnbase overfor rådgiverne i forhold til Nykredits kreditpolitik.
• Fokuserer på høj kvalitet i kreditbevillinger, for at sikre at de opfylder kreditpolitikken og samt sikring at en god bonitet i regionens kundeportefølje.
Arbejdsområde: Bank & Forsikring
Periode: juli 2018 - januar 2019
2017 - 2018

Assisterende Storkunderådgiver

Virksomhedsnavn skjult

Fokus i mit job som assisterende storkunderådgiver er kundetilfredshed. Igennem samarbejde med storkunderådgiverne arbejder vi på at servicere og udbygge deres kundeportefølje gennem salg af produkter indenfor finansiering, investering og forsikring.
• Stor erfaring med udarbejdelse af bevillinger, med udgangspunkt i kundernes verden, via arbejdet med at gennemarbejde kundens nuværende økonomiske materiale, som grundlag for vurdering af kundens fremadrettede kreditværdighed.
• Betjening og servicering af de største og mest komplekse erhvervskunder i Nord- og Midtjylland i samarbejde med storkunderådgiverne.
• Fokuserer på høj kvalitet i arbejdsgangene for at undgå fejl i sagsprocesserne, gennem løbende dialog, sparring og vidensdeling med kollegaerne.
• Spydspids for og underviser i persondataforordningen og samtidig konsulent for kollegaer omkring håndteringen.
Arbejdsområde: Bank & Forsikring
Periode: oktober 2017 - juni 2018
2007 - 2017

Assisterende Erhvervsrådgiver

Virksomhedsnavn skjult

Som assisterende erhvervsrådgiver fokuserer jeg på samarbejde, idet jeg gennem samarbejde med erhvervs- og senior erhvervsrådgiverne bidrager til, at de kan servicere og udbygge deres kundeportefølje gennem salg af produkter indenfor finansiering, investering og forsikring.
• Erfaring med hele processen fra kundekontakt til afslutning af og opfølgning på, at kunden har fået leveret den rigtige løsning.
• Opbygget en bred viden om Nykredits værdier, produkter, systemer og processer.
• Kender vigtigheden af høj kvalitet i arbejdsgangene for at undgå fejl i sagsprocesserne, gennem løbende dialog, sparring og vidensdeling med kollegaerne.
• Stor erfaring med kreditbehandling og håndtering af komplekse sager til præsentation og bevilling i Kreditafdelingen.
• Oplæring af nye kollegaer i erhvervsafdelingen.
Arbejdsområde: Økonomi & Forvaltning
Periode: oktober 2007 - september 2017
2003 - 2017

Manager

Virksomhedsnavn skjult

DSI Origo

Ansvarlig for økonomi og daglig leder af Forlaget Origo og Tidskriftet Origo.
Arbejdsområde: Administration
Periode: marts 2003 - juni 2017
2006 - 2007

Erhvervsrådgiver

Virksomhedsnavn skjult

I mit job som erhvervsrådgiver har jeg fokuseret på kunderne, med at servicere og udbygge min kundeportefølje gennem salg af produkter indenfor finansiering, investering og forsikring.
• Erfaring med at starte en dialog med kunder via telefon, der efterfølges af et kundemøde hos kunden, for at afdække kundens behov, og sammensætte den løsning, der passer til kunden, og som resulterede i et salg til kunden.
• Værdiansættelse af erhvervsejendomme og analyse af regnskaber er en natur del af processen, der leder frem til at kunne lave en forsvarlig kreditindstilling af den rette løsning til kunden.
Arbejdsområde: Bank & Forsikring
Periode: april 2006 - september 2007
2005 - 2005

Økonom

Virksomhedsnavn skjult

Som økonom har jeg primært arbejdet med sagsbehandling til fremlæggelse for politiske udvalg. Dette vedrørende regnskab, budget, budgetopfølgning, samt tilsyn med boligselskaber. Desuden har jeg lavet prisberegningsopgaver.
• Erfaring i at gennemarbejde og analysere regnskaber i forhold til gældende love, hvilket har styrket mine evner i at holde fokus på målet uden at glemme detaljerne.
• Via udarbejdelse af budgetter og justeringer i forbindelse med løbende budgetopfølgning kender jeg vigtigheden af løbende forbedringer til gavn for overordnede mål.
• Udarbejdelse af analyser og omkostningsberegninger har gjort, at min evne til at grave dybt er blevet skærpet, samtidig med deadlines har holdt mit fokus på selve opgaven.
• Løbende sager og opgaver har også medført, at jeg i forhold til de mange deadlines er vant til at bevare overblikket og prioritere i hektiske situationer.
Arbejdsområde: Administration
Periode: maj 2005 - november 2005
2004 - 2005

Adm. Leder

Virksomhedsnavn skjult

Viborg Amt

Som adm. Leder har jeg i dagligdagen haft ansvaret for de administrative og økonomiske opgaver i samarbejde med cheflægen.
• Ledelses- og administrationserfaring, hvilket har givet mig kompetencer til at træffe beslutninger, både de hurtige, men også de gennemarbejdede beslutninger.
• Gennem arbejdet med projektledelse har jeg stor erfaring i tværfagligt samarbejde og kommunikation med forskellige faggrupper.
• Erfaring med analyseopgaver på baggrund af statistisk materiale til brug for forskellige ledergrupper, hvor vigtigheden af at kende modtageren har været nøgleordet.
• Indenfor IT har jeg været superbruger, hvor jeg bruger min evne til hurtigt at kunne overskue og løse et pludseligt opstået problem.
Arbejdsområde: Administration
Periode: juni 2004 - marts 2005
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk tysk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob
Arbejdsområde
alle
Geografi
Midtjylland Vestjylland
Kontakt mig!