Jeg er en kreativ, hårdtarbejdende og ambitiøs person med solid marketing erfaring og evner discipliner inden for PR, kommunikation, projektledelse, content produktion samt kampagne- og eventstyring. Jeg udmærker mig ved at have stærke koordineringsevner og påtager mig gerne ansvar for at drive projekter i mål. Jeg arbejder struktureret og an

content marketing kommunikation digital marketing social media tektforfatter journalisme research projekledelse PR events  

Opdateret 11. august 2021
Min uddannelse
2012 - 2014

Cand.mag. i Kultur, Kommunikation og Globalisering

Aalborg Universitet

International to-årig kandidatuddannelse, med fokus på kommunikative og kulturelle såvel som sociale og politiske aspekter af globale processer inden marketing, forbrug, organisatoriske og internationale forbindelser. Studie giver en bred viden om multikulturelle samfund og samspillet mellem forskellige kulturer.

Undervisningen veksler mellem forelæsninger, seminarer og workshops samt selvstændigt projektarbejde, der ofte er gruppebaseret. Store dele af undervisningen er tilrettelagt som problemorienteret projektarbejde. Al undervisning foregår på engelsk og er placeret på niveau 7 i den danske kvalifikationsramme for livslang læring.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2012 - august 2014
2008 - 2011

BA

Syddansk Universitet (SDU)

Engelsk sproget bachelor uddannelse med fokus på International virksomhedskommunikation - engelsk og international marketing.

Undervisningen veksler mellem holdundervisning, forelæsninger, studenteroplæg, skriftlige øvelser, gruppe- og projektarbejde. Undervisning foregår på engelsk og dansk, og uddannelsen er placeret på niveau 6 i den danske kvalifikationsramme for livslang læring.
Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: august 2008 - juli 2011
2010 - 2010

Anden kort videregående udd.

Anden uddannelsesinstitution i udlandet

Et semesters udvekslingsophold med fokus på marketing, journalistik og PR
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: august 2010 - december 2010
Mine kompetencer
Evner
content digital marketing kommunikation marketing presse social media
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk tysk
Mine præferencer
Jobtype
Freelance Fuldtidsjob Vikariat
Arbejdsområde
Kommunikation, Media & SoMe
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!