Jeg er en stærk kommunikator med faglig autoritet og professionel nysgerrighed. Min styrke er, at analysere kommunikationsproblemstillinger samt udarbejde modtagerrettet kommunikationsløsninger dertil.

Opdateret 31. oktober 2017
Min uddannelse
2014 - 2017

Cand.mag. i Dansk/nordisk

Københavns Universitet

Som Danskkandidat med profil i kommunikation har jeg opnået teoretisk og metodisk viden i en bred række områder inden for dansk litteratur, dansk sprog, danske medier og kommunikation. Jeg har yderligere opnået dybtgående analytisk kompetence inden for tekst-, sprog-, medie- og kommunikationsanalyse. Yderligere har jeg tillært mig evnen til at se problemstillinger i en kulturel, sproglig og mediemæssig sammenhæng. Mit profileringsområde i kommunikation giver mig et indgående kendskab til samtidig kommunikation, til kommunikationens forskellige sfærer og genrer, til typiske kommunikationsproblemer og til kommunikationsteorier, -metoder og praksiser samt strategier. Jeg er dermed blevet i stand til at kunne reflektere selvstændigt over principielle aspekter af kommunikation. Uddannelses opbygning med udfording af teori og metode i praksis har bl.a. bevirket at jeg har samarbejdet med Odense Universitets hospital samt rehabiliterings sektoren i Rudersdal kommune om at løse konkrete problemstillinger. Foruden dette har jeg anvendt cases fra det virkelig liv bl.a. en større kommunal krise i Bevillingsenheden i Rudersdals kommune. Endeligt har jeg afsluttet min kandidat med et specialesamarbjede med Børn, Unge og Sorg, hvor jeg har foretaget en større undersøgelse af italesættelse af sorg
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2014 - september 2017
Min erhvervserfaring
2016 - 2017

Kommunikationsmedarbejder

Ingeniører uden Grænser

Som eneste kommunikationsmedarbejder i en NGO med ca. 1100 frivillige medlemmer har jeg varetaget kommunikationen for organisationen på egen hånd. Jeg har derfor indgående erfaring med en lang række kommunikationsopgaver, og har i min periode været medvirkende til organisationens synlighed og vækst. Jeg har udarbejdet artikler til eksterne fagblade og nyhedsbreve bl.a. til et med ca. 60.000 abonnenenter, samt udvikling skrifteligt materiale til bl.a. fodsansøgninger og afrapporteringer, promoveringsmateriale, intern kommunikation, web og SoMe. Foruden dette har jeg opnået stor erfaring med intern og ekstern koordinering og planlægning og har bl.a. været ansvarlig for planlægningen af organisationens deltagelse ved messer og arrangementer som f.eks. Kulturnatten. Som en del af mine opgaver har jeg desuden varetaget kommunikationen samt vedligeholdelse af samarbejdspartenere herunder landets universiteter, større internationale og danske virksomheder. Mine resultater består foruden i en række støtteerklæringer til projekter, succes med fundraising, udviklingen af en ny hjemmeside for organisationen herunder desuden at koordinere med en lang række samarbejdspartenere og varetage organisationens interesser samt udarbejdelse af organisationens årsberetning for 2016 - herunder al tekst, koordinering, planlægning, grafik og billederedigering. Helt konkret har dette været medvirkende til en medlemstilgang som i det første halve år af min arbejdsperiode oversteg hele forrige år. Implementering af den nye hjemmeside har desuden genereret en betalingsprocent på over 200 % fra forrige periode. Endeligt har jeg i min arbejdsperiode været medvirkende til promovering og fundraising til en lang række udviklingsprojekter som nu enten er implementeret eller er under implementering.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: marts 2016 - september 2017
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob Ph.d. & forskning
Arbejdsområde
Administration Human Resources Kommunikation, Media & SoMe Marketing & Reklame Politik & Samfund
Geografi
Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!