Jeg sætter en ære i at arbejde struktureret og punktligt, samt at kunne stå inde for mine resultater og de arbejdsprocesser der ligger forud – i teams såvel som på egen hånd. Som person er jeg humoristisk, har let til smil og er meget socialt anlagt. Samtidig er jeg energisk, nysgerrig og beder gerne om gode råd når jeg står over for udf

Opdateret 21. januar 2020
Min uddannelse
2012 - 2015

Cand.soc.

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Cand.soc. i Globale Studier.
Engelsksproget tværfaglig uddannelse med fokus på international politisk styring, international udvikling, global social forandring og europæisk integration, samt samspillet mellem danske samfundsforhold og internationale og globale forandringsprocesser. Jeg har gennem tilvalgsfag og projekter særligt fokuseret på det europæiske samarbejde. Speciale: A Force for Good in the World? Constructing the EU as a Security Actor.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: februar 2012 - februar 2015
2006 - 2011

BA i Historie

Københavns Universitet

Humanistisk basisuddannelse i Danmarks- og verdenshistorie. Tilvalgsstudier i danske og europæiske minoriteter samt europæisk konflikt- og kulturhistorie. Bachelor: EU’s forhold til Tyrkiet. Den lange vej mod medlemskab.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2006 - august 2011
Min erhvervserfaring
2017 - nu

Indehaver

Selvstændig oversætter
Siden december 2017 har jeg arbejdet som freelancer, med oversættelser til og fra engelsk og dansk. I 2018 oprettede jeg min egen virksomhed, NV Language Consult. Eksempler på mit arbejde er blandt andet at finde i tidsskriftet Udenrigs, som jeg jævnligt bidrager til med oversatte artikler.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: december 2017 - nu
2016 - 2017

Projektmedarbejder

Det Udenrigspolitiske Selskab

Som projektmedarbejder ved Det Udenrigspolitiske Selskab var jeg projektleder på foreningens mange møder og konferencer. Jeg udarbejdede ansøgninger til fonde og varetog desuden diverse administrative opgaver, bl.a. administrerede jeg foreningens ungdomsafdeling, U35.
Derudover var jeg redaktionssekretær på det udenrigspolitiske tidsskrift ’Udenrigs’ og bogserien ’Lande i Lommeformat’. Jeg stod også for research og udarbejdelse af manuskriptforlæg til udsendelser på DK4, ’I udenrigspolitisk selskab’. Af andre opgaver kan nævnes journalistisk input på DUS’ sociale medieflade, samt redigering og opdatering af hjemmeside.
Arbejdsområde: Organisation & Forening
Periode: januar 2016 - maj 2017
2013 - 2013

Politisk assistent

Den danske ambassade i Wien

Under mit praktikophold på ambassaden i Wien arbejdede jeg som politisk assistent for den multilaterale souschef. Hovedopgaven var at understøtte ambassaden i at fremme danske interesser indenfor OSCE, hvilket har givet mig erfaring med internationale forhandlinger og EU-koordination. Jeg var ansvarlig for udarbejdelse af indberetninger til Udenrigsministeriet, hvilket kræver kort og præcis formulering af komplekse emner. Af andre arbejdsopgaver kan nævnes politisk research og analyse samt opdatering af ambassadens hjemmeside.
Arbejdsområde: Politik & Samfund
Periode: februar 2013 - august 2013
Mine kompetencer
Evner
administration formidling koordinering mødeplanlægning oplæg oversættelse rapportering reasearch referatskrivning
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Administration Kommunikation, Media & SoMe Ledelse & Planlægning Organisation & Forening Politik & Samfund
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!