Skarp og initiativrig kreativ formidler, som ønsker at blive en del af et team og arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og mulighed for udvikling både fagligt og personligt. Mine ambitioner er at bidrage indenfor det kommunikative felt, med vækst, værdi og fremdrift, hvilket jeg har erfaring med gennem tidligere arbejdsopgaver.

Kreativ Undervisning Formidler Kommunikativ Relationskabende Ideudvikling Produktiv Koordinator Overblik Ordenssans  

Opdateret 12. december 2022
Min uddannelse
2011 - 2013

Cand.it. Oplevelsesdesign

Aalborg Universitet

Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: september 2011 - juni 2013
- nu

Cand.it. Oplevelsesdesign

Aalborg Universitet

Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: - nu
- nu

BA i Interaktive Digitale Medier (Humanistisk Info

Aalborg Universitet

Uddannelsesområde: IT
Periode: - nu
Min erhvervserfaring
2016 - 2017

Underviser

Virksomhedsnavn skjult

Lærervikar på Bymarkskolen i Hobro. Ansat i barselsvikariat. Faste lektioner i Håndværk/design, Billedkunst, håndarbejde, idræt samt tværfagligt samarbejde.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: august 2016 - juni 2017
2014 - 2016

Foreningskoordinator (Frivillig)

Virksomhedsnavn skjult

Været tilknyttet foreningen siden 2009 som instruktør og senere som markedsføringsansvarlig og sidst som foreningsudvikler og koordinator.

Ansvarlig for klubbens image og identitet ud af til. Hovedansvarlig for kommunikationen i foreningen dette via sociale medier samt hjemmeside. Udvikling af events i foreningen samt sørger for at hold, instruktør m.fl. er repræsenteret på vores kommunikationskanaler. Dette både i videoformat og som billeder som jeg producere og får klippet sammen.
Været med i opbygningen af markedsføringstrategi og kommunikationskanaler samt fundrasing, salg og kontakt med mulige samarbejdsrelationer. Udarbejde og optimere kommunikation i forbindelse med salg såvel som internt i klubregi - herunder også administrerer sociale medier mv. Koordinerende arbejde og eventudvikling og koordinering.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: september 2014 - december 2016
2015 - 2016

Konsulent/underviser

Virksomhedsnavn skjult

Ansat i rotation på Mellervangskolen, Aalborg. Forlængelse af ansættelse i ordinært vikariat frem til sommeren 2016. Varetagelse af undervisning på mellemtrinet i kreative fag og idræt. Arbejdede samtidig med skolen ledelse omkring skolens Innovationsprofil herunder brug af sociale medier til markedsføring samt udarbejde pressemateriale til lokale medier. Dialog med skolen omkring skabelse af identitet mv.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: september 2015 - juni 2016
2014 - 2015

Underviser

Virksomhedsnavn skjult

Ansat i rotation på Gl. Hasseris Skole. Indgik i faste timer såvel som vikardækning.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: september 2014 - juni 2015
2014 - 2014

Kommunikationsmedarbejder

Virksomhedsnavn skjult

(Tidsbegrænset ansættelse - løntilskud)
Producere tekster og grafisk opsætning, fotograf, opsøgende arbejde, eventkoordinering, ad hoc opgaver mv. Eventkoordinator Kommunikationsmedarbejder, Pressearbejde, Telefonservice, Planlægning, Sociale Medier Administrativ arbejde.
Arbejdsområde: Internet & Multimedia
Periode: juni 2014 - september 2014
2014 - 2014

Kommunikationskonsulent

Virksomhedsnavn skjult

Enkeltstående Opgave. Ansvarsområder omhandlede bl.a.: Administrere salonmarias.dk, Udarbejdelse af kampagne materiale, Kontakt og korrespondance til samarbejdspartnere mv., Udarbejde af grafisk materiale, Værtinde og kundekontakt, Administrere facebook og Instagram, Praktiske opgaver i salonen.
Arbejdsområde: Marketing & Reklame
Periode: april 2014 - maj 2014
2009 - 2014

Instruktør

Virksomhedsnavn skjult

Instruktør i Rytmisk og Springgymnastik
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: september 2009 - april 2014
2013 - 2014

Projektmedarbejder/informationsassistent

Virksomhedsnavn skjult

(Tidsbegrænset Ansættelse) Receptionist, Kundekontakt, Korrespondance via telefon, mail og personligt, Udarbejdelse af tekster, Idéudvikle på optimering af bl.a. indretning og GuideDanmark Arbejde i GuideDanmark (Tellus) og erfaring med Feel Like Projektet, Udarbejde weekendmail, korrespondance med kunder, partnere mv. Planlægning og organisering.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: november 2013 - april 2014
2013 - 2013

Kommunikationskonsulent (Praktik)

Virksomhedsnavn skjult

Arbejdede primært med udarbejdelsen af en konceptbeskrivelse til mulige tiltag i forbindelse med et større arrangement i sommeren 2014, hvor Messecenter Vesthimmerland ønsker at skabe spændende oplevelser og derigennem lokke folk til området. Foruden dette sparrede jeg samtidig med direktøren angående andre større og mindre anliggender såsom strategi for virksomheden til udseendet af huset.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: september 2013 - november 2013
2012 - 2012

Kommunikationsmedarbejder/konsulent (Praktik)

Virksomhedsnavn skjult

Sideløbende med min rolle som kommunikationspraktikant, havde jeg til opgave at lede udviklingen af en webapplikation til husets gæster. I samarbejde med eksterne partnere udviklede jeg og min makker et oplevelseskoncept til en service-app, der skal gøre gæsternes oplevelse i huset bedre. Desuden er der fokus på at gøre det lettere for gæsterne at tilgå AKKC-websitets indhold gennem mobile platforme.

Mine daglige opgaver bestod af mange kommunikative opgaver: Medieovervågning, Skrive pressemeddelelser, Skrive artikler til diverse magasiner og særtillæg, Program til kulturforestilling, Ad hoc tekster til forskellige afdelinger, Opdatering af elektroniske kalendere, Redaktør af internt nyhedsbrev Bakkcstage, Medvirke til forberedelse og afvikling af pressemøder, Medvirke til håndtering af pressen ifm. arrangementer, Administrator af AKKC facebooksite og for kulturklub 1’eren.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: august 2012 - december 2012
Mine kompetencer
Evner
ledelse samarbejde kommunikativ koordinering kreativ mundtlig formidling sociale medier undervisning
Sprog på arbejdsniveau
engelsk dansk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Fuldtidsjob Graduate/trainee Vikariat
Arbejdsområde
Administration Internet & Multimedia Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Marketing & Reklame Organisation & Forening Projektledelse Rådgivning & Support Undervisning
Geografi
Nordjylland Østjylland (Aarhus)
Kontakt mig!