Profil #68338

Journalist med +15 år som Scripter i film og TV-branchen, men har sidst kommunikeret om hvordan forsyningsvirksomheden HOFOR skaber bæredygtige byer.
KA i Film- og Medievidenskab med speciale i SKAMs brug af SoMe til at udvide fortællingens univers og styrke brugeres indlevelse og engagement.
Photoshop - InDesign - Final Cut Pro - flere CMS

journalist skribent visuel formidler kommunikation digital kommunikation  

Opdateret 12. september 2022
Min uddannelse
2015 - 2017

Cand.mag. i Medievidenskab

Københavns Universitet

I mit speciale undersøgte jeg, hvordan TV-serien Skam fik tag i de unge under 20 gennem den alternative, realtime og digitale distributionsform, og især hvordan målgruppen interagerede med og blev voldsomt engageret i karaktererne.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: april 2015 - august 2017
Min erhvervserfaring
2015 - nu

Kommunikationsrådgiver

HOFOR

Tovholder på opgradering af HOFORs sprogpolitik. Drev et projekt med redigering af alle kunderettede tekster, så sproget fremadrettet er mere moderne og vedkommende.
Havde ansvar for at opsnuse og skrive de gode historier til intra, og agerede redaktør på faglige og informative sider til hjemmesiden. Arbejdede med UX i forbindelse med indhold ved opgradering af hjemmesiden.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: september 2015 - nu
2000 - nu

Continuity Supervisor

Freelance/ Projektansættelse
Continuity Supervisor på film, reklamefilm og TV-serier.
Det er en funktion, der kræver et superorganiseret overblik idet jeg under optagelserne har ansvaret for kontinuiteten og dermed brugbarheden af det optagede og yderst kostbare materiale. Jeg arbejder i en central position med formidling af information mellem alle faggrupper og i tæt samarbejde med instruktøren. Løbende udarbejder jeg en fyldestgørende teknisk og kreativt informerende rapport, som er vigtig for de der står for klippe- og lydefterarbejdet. Overordnet kræver arbejdet som scripter organisatorisk overblik, kreativitet, fleksibilitet i forhold til arbejdsindhold såvel som tempo, gode formidlings- og kommunikationsevner både skriftligt og praksis. Humor er det, der holder skruen i vandet.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: februar 2000 - nu
Mine kompetencer
Evner
indesign journalistik kommunikation photoshop premiere pro sharepoint sitecore visuel formidling wordpress
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Event Freelance Fuldtidsjob Vikariat
Arbejdsområde
Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!