Cand.jur., generalist med advokatbestalling. Speciale: offentligret - forvaltningsret, statsret, EU-ret, folketingsprocesser, lovforberedelse og anden regeludstedelse, sparring, rådgivning og kvalitetssikring. Engageret holdspiller, der tager initiativ og ansvar.

Opdateret 18. januar 2020
Min uddannelse
1977 - 1982

Cand.jur.

Københavns Universitet

Uddannelsesområde: Jura
Periode: august 1977 - januar 1982
Min erhvervserfaring
1982 - nu

Fuldmægtig, anklager, kontorchef, konsulent

Virksomhedsnavn skjult

Bred erhvervserfaring fra den offentlige sektor.
Har arbejdet med ministerbetjening, herunder besvarelse af Folketingsspørgsmål, betjening af administrativ ledelse, lovforberedelse og anden regeludstedelse og som leder af et sekretariat. Har også arbejdet med konkrete klagesager, egen drift projekter, undervisning og internationale opgaver. Har endvidere erfaring med at yde rådgivning, sparring og kvalitetssikring inden for en bred vifte af retsområder. Arbejder aktuelt med et retsområde med tæt EU-regulering.
Arbejdsområde: Jura
Periode: februar 1982 - nu
Mine kompetencer
Evner
folketingsprocesser formidling internaltionale opgaver internationale opgaver konkret sagsbehandling kvalitetssikring ledelsesbetjening lovforbedelselde lovforberedelse ministerbetjening mødeforberedelse mødeledelse processtyring procesudvikling regelfortolkning regeludstedelse rådgivning sekretariatsarbejde sparring undervisning
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob
Arbejdsområde
Jura Ledelse & Planlægning Organisation & Forening Politik & Samfund Undervisning
Geografi
Storkøbenhavn
Lønønske
47.000 DKK / måned
Kontakt mig!